Collegemekko

Marin_silmin-0594

Marin_silmin-0593

Juuri kun eilen pääsin sanomaan, etten juurikaan käytä hameita (tai mekkoja), kiskaisin tänään collegemekon päälle. Noh, naisillahan on aina oikeus muuttaa mielensä.

Päälläni oleva mekko oli löytö Zaran verkkokaupasta muutaman viikon takaa. En ole koskaan ollut mikään Zara-fani, olen saattanut siellä pyörähtää, jos on matkan varrelle sattunut maailmalla, mutta en oikeastaan ikinä löydä sieltä mitään. Myymälät ovat isoja, täynnä ihmisiä ja vaatteita, pitkät jonot sovituskoppeihin ja hieman sotkuista ja silloin minun mielenkiinto lopahtaa.

Marin_silmin-0584

Marin_silmin-0588

Nyt kun heidän verkkokauppansa toimittaa (vihdoin ja viimein) Suomeen, olen tilannut sieltä muutaman kerran, lähinnä alupaitoja. Paketit ovat tulleet nopeasti työpaikalle ja kauniisti pakattuina. Ainoa huono puoli, etten oikein verkkokaupasta löydä mitä materiaalia vaatteet ovat. Toki ne materiaalit sieltä löytyvät, mutten ole tajunnut aina katsoa, kun pitää erikseen klikata materiaali näkyviin. Joten muutama ostos on ollut hieman hutiostoksia materiaaliensa vuoksi.

Tuon collegemekon ostin kyllä ihan itselleni mökkimekoksi ja festareille, mutta laitoin tänään kauluspaidan alle ja tennarit jalkaan, ja suuntasin töihin. Meni hyvin toimistopäivänä konetta naputellen ja aurinkoista päivää ihaillen. Meidän oli tarkoitus pitää tänään töissä pizzapiknik lounaalla, mutta pizzat jäivät matkalle, sillä pizzeriaan oli tullut sähkökatkos. Huomenna sitten paremmalla onnella.

Marin_silmin-0579

Jäin pohtimaan eilen sellaista, että kiinnostaisiko teitä, jos kertoisin aina välillä jonkun päällä olevan/kuvissa esiintyvän vaatekappaleen tarinan, esim. ostohetken tai jos vaate päällä on tapahtunut jotain joka on painunut syvästi mieleen? Rakastan itse lukea tarinoita ja tykkään niitä myös kertoa, mutta kiinnostaisiko teitä? Suurin osa garderoobini vaatteista on kuitenkin vuosien takaa, joten tarinoita on vaikka minkälaisia. Minulla olisi monta tarinaa mm. tuosta kuvissa esiintyvästä Givenchyn laukusta. Se on nähnyt jos vaikka mitä!

Marin_silmin-0599

collegemekko Zara / silkkipaita Filippa K. / laukku Givenchy / rannekoru Givenchy / tennarit Adidas / aurinkolasit Versace

Minä karkaan nyt parvekkeelle aurinkoon kirjan kimppuun. Ja otan lasin viiniä. Ihanaa viikon jatkoa sinulle!

2 kommenttia artikkeliin ”Collegemekko

  1. Päivitysilmoitus: For sale | Marin silmin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.