Rennon päivän office look

Marin_silmin-0527

Marin_silmin-0528

Aurinko ja lämpö ovat löytäneet tiensä vihdoin ja viimein myös Vaasaan, ihanaa! Taisivat hieman kiertotietä tulla tällä kertaa, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.

Marin_silmin-0548

Marin_silmin-0554

Ihanaa kun nykyään voin pukeutua töihin rennosti, varsinkin silloin jos ollaan omalla porukalla toimistolla. Varmuuden vuoksi pidän kyllä yleensä bleiseriä ja korkokenkiä huoneessani, ihan siltä varalta, jos tulee pikakeikka jonnekin.

Tänään juteltiin kesäpukeutumisesta officella ja kerroin kollegoille, etten omista yhtiäkään shortseja. Käytän yleensä aina pitkiä housuja, silkkisiä tai pellavaisia lämpiminä päivinä, kuten tänään. Poikia se vähän nauratti ja he ehdottivat että josko shortsien sijaan käyttäisin hameita. Mutta kun en oikein osaa käyttää niitäkään. Paitsi jos ne voi yhdistää rennosti neuleeseen ja tennareihin tai bikerbuutseihin. Hame + korkkarit kombolla tulee liian virallinen olo nykyään.

Marin_silmin-0562

Marin_silmin-0567

t-paita Carin Wester / silkkihousut Whyred / espadrillokset Chanel / laukku Hermès / rannekoru Hermès / aurinkolasit Versace / koira Alma

Tänään mentiin rennosti lämmöstä nauttien t-paita ja silkkihousut yhdistelmällä.  Niin mukavan tuntuiset päällä, juuri niinkuin haluankin. Haluan, että vaatteissa täytyy tuntea olonsa hyväksi, ne eivät saa ahdistaa eikä kiristää, puristaa tai hangata. Mieluummin niin, että materiaalit tuntuvat ihoa vasten pehmoisilta ja vaatteita ei tarvitse liikaa miettiä.

Huomenna ajattelinkin ottaa tytöt (lue: koirat) mukaan toimistolle, tulee ainakin vilinää ja vilskettä ja haukkuja kaikille. Sekin on aika mahtavaa, kun voi ottaa välillä kamut mukaan tekemään ruokansa eteen töitä.

Kuinka tiukka pukeutumiskoodi sinun työpaikallasi on?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.