Myynnissä Chanel, Hermès, Givenchy, Mulberry -tuotteita

Pari viikkoa sitten se taas iski, tavara-ahdistus. Varasin siltä seisomalta kirpputoripöydän tänne Vaasaan, Combo kirppikselle. Ilmeisesti jollain muullakin oli iskenyt tavara-ahdistus, sillä pääsin n. 300 hengen jonoon jonon hännille. Nyt on siis ollut ja on hyvin aikaa tyhjennellä vaatehuonetta.

Ihan kaikkea en uskalla viedä itsepalvelukirppikselle varkaiden pelossa, joten ajattelin, että laitan tänne blogiin muutamia juttuja myyntiin.

Jos kiinnostut jostain tuotteesta ja haluat lisäkuvia tai ostaa, niin laita viestiä
contact @ marinsilmin.com . Kuvia klikkaamalla saat ne suuremmaksi. Huomioithan, että minulla on koiratalous, joten kaupan päällisenä saatat saada koirankarvoja. Allu oli nimittäin kuvausassarina.

marin_silmin-0273-2

MYYTY!!!   Roberto Cavalli korkkarit

Neonkeltaiset, liskon nahkaa, koko 39 (sisäpohjan pituus n. 25 cm), myös pohja nahkaa. Koron korkeus n. 11,5cm. Käytetty kerran. Mukaan ainoastaan kengät.
HP 150e + mahdolliset postikulut.

MYYTY!!!   Samsoe & Samsoe nilkkurit

Nahkaa, koko 39, koron korkeus n. 10 cm + plato päkiällä. Käytetty 2-3 kertaa. Mukaan halutessaan myös kenkälaatikko. Näet kengät tässä postauksessa.
HP 45e + mahdolliset postikulut.

MYYTY!!! Christian Louboutin korkkarit, malli Chiara

Mustaa nahkaa,  koko 39, koron korkeus n. 10 cm. Käytetty muutaman kerran, mutta huomasin toisen kengän kärjessä pienen riskun (kts. kuva). Ostettu Nina’s liikkeestä ja mukaan kenkälaatikko ja Louboutin dustbag. Teetätetty suutarilla mustan värinen puolipohja (paha ihminen ”pilasin” punaiset pohjat 😉 )
HP 150 e + mahdolliset postikulut.

marin_silmin-0213-4

Hermès H-vyö

Musta/etoupe vyö, jossa brushed silver metallinen 32 mm H -solki. Koko 85. Ostin vyön keväällä Nizzasta, mutta ei tule näköjään käytettyä. Mukaan tulee koko setti kuitteineen päivineen. Soljesta en löytänyt naarmuja, on tosi siisti, samoin kuin itse vyö. Tästä postauksesta näet vyön käytössä.
HP 550 e + mahdolliset postikulut.

MYYTY!!!! Chanel Caviar Tote -laukku

Myyn-en myy-myyn laukku, jota nyt sitten taas myyn. Caviar nahkainen vintage laukku. On nähnyt elämää  jo ennen minulle tuloa ja on nähnyt elämää myös minun aikana. Kulmissa on siis jälkiä ja kulumaa ja reunoissa myös. Todella kevyt ja huoleton kassi ja on siitä iloa vielä pitkäksi aikaa. Suutarini sanoi, että kulmat ovat käsiteltävissä, koska eivät ole puhkikuluneet. Mitat: lev. 41 cm, kork.31 cm, syv. 10 cm. Korttia ei ole tallessa, eikä dustbagia, mutta voin etsiä olisiko antaa mukaan joku iso Chanel dustbag. Nyt hyvään hintaan uuteen kotiin, ennen kuin kadun ja otan takaisin omaan käyttöön.  Näet laukun tässä, tässä ja tässä postauksessa.
HP 900e + mahdolliset postikulut.

marin_silmin-0234

marin_silmin-0253

Givenchy Obsedia -small laukku

Pieni ja näppärä Givenchy, joka menee crossbodyksi. Ostettu My-Theresasta värikoodilla sininen, mutta on enemmän violetti kuin sininen.  Metallit hopeisen väriset. Sisältä kangasta ja yksi pikkutasku. Leveys 17 cm, korkeus 13 cm. syvyys 7 cm. Käytetty paljon ja laukussa on kulumaa (kts. kuvat) jonkun verran. Lisäksi etuläpän reunatovat kuluneet niin, että väriä on lähtenyt. Laukku tuntuu vähän kuivalta, joten uskon, että nahan hoitoaineella siihen saa uutta eloa. Hinta uutena ollut 990e. Mukaan tulee dustbag ja halutessaan kuitti. Näet laukun käytössä tässä postauksessa.
HP 300e + mahdolliset postikulut.

marin_silmin-0254-3

Mulberry vyö

Mulberryn klassikkovyö n. 12-14 vuoden takaa (ainakin!!). Perinteinen punosmalli tummanruskeaa nahkaa, koko 32 / 80. Vyön leveys n. 3,5 cm.
HP 65 e + mahdolliset postikulut

marin_silmin-0275

Ja eikun ostoksille!

Yksi kommentti artikkeliin ”Myynnissä Chanel, Hermès, Givenchy, Mulberry -tuotteita

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.