For sale

Marin_silmin-0076-2

Innostuin jo hieman kaivelemaan vaatehuonettani ja aloitin kuvausurakan myyntiin tuleville tuotteille. Hieman ahdistuneena, koska ennenkin vaatteita netin kautta myyneenä tiedän mikä urakka kuvaamisessa ym. on. Ja kuitenkin mielelläni laittaisin sellaisia tuotteita kiertoon mitä en itse enää käytä. Kunnes muistin monissa blogeissa mainitun Zadaa sovelluksen. Olin ladannut sovelluksen jo heti kun se tuli, mutta en ollut koskaan käyttänyt sitä.

Joten päätin testata sitä nyt. Tuotteiden myyntiin vieminen oli todella nopeaa ja helppoa, joten päätinkin ainakin aluksi nyt viedä myytävät tuotteet sinne, joten kipin kapin kurkistamaan Zadaan valikoimaan mitä kaikkea olen sinne vienyt myyntiin. Kuvanlaatu ei ole kyllä siellä niin hyvä kuin haluaisin, koska otin kuvat kännykällä ja jostain syystä ne jotenkin menee pikselimössöksi, mutta enköhän minä siihen jonkun kikan keksi. Ainakin seuraavat tuotteet siellä jo ovat (klikkaa kuvat suuremmiksi):

Louboutinin Chiarat 200€, Roberto Cavallin python korkkarit 200€, kummatkin kokoa 39. Mulberry vyö 80€.

Zara nahkabiker 35€, J.Crew cashmere neule 40€, Rut&Circle harem pantsit 10€

Acne mekko 39€, Philosophy blues original mekko 40€ (tässä postauksessa näet päällä).

Pähkäilen vielä, että laittaisinko sen Givenchyn obsedia small laukkuni myyntiin, kun  sitä tulee käytettyä melko vähän. Kyseessä siis tässä postauksessa näkynyt laukku.

Onko Zadaa sinulla käytössä?

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.