Uusia tuulia

Tänä vuonna on jo laitettu paljon asioita uusiksi. Pieniä ja hyviä parannuksia. On karsittu vanhaa ja kehitetty uusia asioita. Karsiminen puhdisti ihanasti, kun sähköpostiin ei kolahtele enää satoja mainosviestejä, vaan ainoastaan ne mitkä itse sinne haluankin. Ja instafeedissä ei vilahtele enää kuin sellaiset kuvat, ja tilit, joista saan inspiraatiota ja iloa ja joissa on elämänmakua. Ja vaatehuonekin on karsittu reilulla kädellä. Kevättä kohti on ihana mennä kevein askelin.

26734075_1770676253242059_6580713317348359481_n

Samalla kun vanhasta on luovuttu, on keksitty uutta tilalle. Kuten esimerkiksi VIDA Vaasa Inspiration, facebook kanava, jonka kautta voi seurata Vaasan alueen somevaikuttajia. Kun Blogivaasa loppui, meitä jäi joukko aktiivisia ja reippaita naisia kaipaamaan kanavaa, jonka kautta seurata paikallisia somevaikuttajia. Joten sellainen laitettiin pystyyn seuraavalla naisporukalla (+minä):

Heidi – Heidi Risku
Maija – Maijan
Malin – Hemma
Mea – Be inspired by Mea

Sannis – Life2.0
Tuula – Tuulanneli

Mukana on jo kiva joukko vaasalaisia somevaikuttajia ja mukaan otetaan lisää koko ajan. Jos haluat päästä mukaan somevaikuttajana VIDA Vaasan toimintaan tai tehdä kanssamme yhteistyötä, laita viestiä sähköpostiosoitteeseen: vidavaasa@gmail.com . Ja itse kanava löytyy täältä, muista liittyä mukaan seuraajaksi: VIDA Vaasa inspiration

Instassa voit seurata #vidavaasainspiration tunnisteella.

Marin_silmin-9703

Puhaltaako sinun elämässä uudet tuulet kun mennään kevättä kohti?

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.