Kesäinen asu toimistolle

Marin_silmin-0015-6

Marin_silmin-0026

Marin_silmin-0036-5

Olin tänään aamupäivän asiakkaissa Kaskisilla (vai Kaskisissa?). Se on kaunis pieni kaupunki rannikolla. Hyvin idyllinen ruutukaavoineen, puutaloineen, hiljaisine katuineen ja kauniine merimaisemineen. Itse asiassa Kaskinen taitaa olla yksi Suomen pienimmistä kaupungeista väkiluvulla mitattuna.

Ihastelin kaupunkia kovasti (ihastelin jo viime kerralla siellä käydessäni) ja harmittelin etten taaskaan tajunnut ottaa kameraa mukaan, jotta voisin jakaa blogissa muutaman kuvan tuosta pikkukaupungista.

Täällä rannikolla on kyllä paljon kivoja rannikkokaupunkeja, Kaskisen lisäksi myös Kristiinankaupunki on erittäin kaunis sekä tietysti Jeppis, eli Pietarsaari. Unohtamatta toki Vaasaa ja Merenkurkun saaristoa. Eli jos tänne päin Suomea suunnittelette roadtripiä, niin kannattaa ainakin pitää mielessä mainitsemani kaupungit. Onneksi itse pääsen työni kautta tutustumaan moniin eri paikkakuntiin ympäri Suomea, joten monta helmeä on tullut löydettyä reissujen aikana.

Marin_silmin-0018-2

silkkipaita Max Mara / culottespants Zara / kengät Ecco / laukku Hermès / aurinkolasit Versace

Marin_silmin-0038-3

Marin_silmin-0022-5

Asu oli tänään hieman merihenkinen leveillä lahkeilla sekä silkkisellä raitapaidalla. Oikein kelpo toimistoasu kesään. Paita on viime talven alennusmyyntilöytö Espanjasta, Max Maran, eikä jäänyt juuri mitään hintaa muhkeiden alennusten jälkeen. Sata silkkiä, joten aivan ihana päällä.

Ja tiedättekö mitä? Minä olen kohta lomalla. Ihanaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.