Juhannusviikonloppu

_DSC0245

_DSC0276

_DSC0256

Ajattelin jakaa teille hieman tunnelmallisia luontokuvia juhannusviikonlopulta. Kameraan ei taltioitunut yhtään kuvaa ihmisistä, ainoastaan luonnosta ja eläimistä. Ihan hyvä välillä niinkin, omasta naamasta otettuja kuvia ärsyttää välillä suunnattomasti katsoa ja selata läpi. Juhannus oli oikein onnistunut ja univelkaa kertyi hieman. Söimme hyvin, saunoimme ja kävimme jopa uimassa aattona ja poltimme kokon. Muut kömpivät nukkumaan kuka milloinkin ja minä istuin yksin terassillamme kolmeen asti yöllä ja katselin järvelle ja ihailin luontoa. Juhannuspäivänä lähdimme perinteiselle maakuntamatkailulle, tällä kertaa Suonenjoen kauniisiin järvi- ja metsämaisemiin.

Eilinen oli kummallinen päivä, tuntui kuin olisin ollut unen rajamailla koko päivän. Heräsin jo yöllä kolmelta kovaan rankkasateeseen mökillä ja se teki tytöistä levottomia. Alma kaivautui syvälle peittojen alle ja Marsa pyysi päästä sänkyyn. Nostin tytön sänkyyn ja hän halusi tyynyjemme väliin nukkumaan ja päätti potkia minua tassuillaan koko loppuyön, ihan kuin sade olisi ollut minun vika. Kuuntelin sateen ropinaa ja kaukaista ukkosta, kunnes vaille viisi päätin että nyt nousen ja lähden ajamaan kohti Vaasaa. Sadekin juuri sopivasti lakkasi ennen kuin hyppäsin veneeseen. Kun viiden tunnin ajomatka oli autoiltu, olin koko päivän kuin unessa. Iltakin meni sohvalla ihmetellessä tämän viikon aikatauluja. Luin kirjaa ja torkuin. Haaveilin edessä häämöttävästä lomasta.

_DSC0281

_DSC0267

_DSC0303

_DSC0285

Tällä hetkellä nimittäin hoidan viimeistä työviikkoa ennen kesälomaani. To do -lista on pelkästään töissä kilometrin mittainen ja kotona oleva lista ei kyllä pituudessa häpeä. Nyt olen suunnitellut hieman lomagarderobiani, sillä kun perjantaina starttaan tien päälle, en tiedä milloin seuraavan kerran tulen käymään Vaasan kotona. Ja tiedossa on heti ainakin muutama reissu.

Odotan lomaa. Vaikka rakastan työtäni ja odotan syksyn haasteita innolla, tuntuu että takki on hieman tyhjä nyt. Mieli kaipaa jo taukoa ja aikataulutonta elämää hetkisen. Kun pääsee hetkeksi muihin ympyröihin, ideat alkavat taas laukata ja uutta voi syntyä, niin se vain on. Ennätän myös antaa enemmän aikaa blogilleni, olen tuntenut huonoa omaatuntoa hiljaisista hetkistä ja viikoista. Kun asiaa olisi valtavasti, mutta ei viisaita sanoja eikä oikein aikaakaan laittaa ajatuksia sanoiksi. Lomalla lupaan päivittää ahkerasti. Edes omaksi iloksi.

_DSC0307

_DSC0295

_DSC0284

_DSC0312

Ihanaa viikkoa juuri Sinulle. Oletko jo lomalla?

3 kommenttia artikkeliin ”Juhannusviikonloppu

 1. Rinsessoilla on kyllä hämmästyttävä kyky kertoa henkilökunnalleen, kuinka Hänen Korkea-arvoisuutensa paheksuu kelvotonta henkilökuntaa, joka ei ole tilannut sopivaa puolipoutaa. Iljettävää piittaamattomuutta antaa sataa. Hyi olkoon! Tänä keväänä ja kesänä silmät on syyttävästi muljahdellut päässä moneen otteeseen.

  Tykkää

  1. 😂 Jep. Ja toinen Prinsessa kieltäytyi syömästä kylmää ahvenfilettä (voissa paistettua). Se piti lämmittää ensin ja syöttää kädestä ennen kuin Hänen Korkea-arvoisuutensa suostui syömään lempiherkkuaan… 😁😂.

   Tykkää

   1. Meillä ei olla ihan vielä tuolla asteella 😀 Ei kerrota Lakulle, että teillä saa lämmitettynä ja kädestä syötettynä. Kohtahan sille pitää ostaa rasvakeitin aamulihapullan valmistukseen.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.