Pieniä ihania juttuja

marin_silmin-0404

marin_silmin-0479

Arjessa piristää usein ne pienet ihanat jutut. Ja tällä kertaa puhun siis ihan materiasta, viime viikolla kerroin niistä oikeasti merkityksellisistä asioista.

Tuntuu, että vähän väliä kerron tykkääväni milloin kengistä, milloin laukuista ja milloin koruista, mutta minkäs sille mahtaa, jos jostain tykkää. Kuten nyt vaikka vähän erilaisista koruista.

marin_silmin-0436-2

marin_silmin-0416

Jos olette tarkasti katsoneet kuviani lähiaikoina, niin olette bonganneet nämä mustat metallikorut ranteistani röykkiöinä. Ne oli melkoinen löytö! Olen FB:ssä eräässä naisyrittäjät -ryhmässä mukana ja sieltä bongasin aivan ihania koruja, joita eräs Liina niminen nainen myy Pikkusydän firmansa kautta. Ihastuin koruihin valtavasti ja ostin Liinalta samantien kolme erilaista korua itselleni. Eikö ole hienot!?

Korut valmistetaan kierrätysmateriaaleista. Rannekeosat ovat auton sisärenkaasta ja metalliosat polkupyörän ketjun osista. Korut tehdään Suomessa ja korujen brändi on nimeltään Arteco Fact. Kysyin Liinalta saako tuotteita verkkokaupasta ja hän kertoi avaavansa verkkokaupan piakkoin, joten jos kiinnostuit näistä koruista, niin vinkkaan sitten kun kauppa on auki ja voin toki antaa Liinan yhteystiedot, jos haluat häneltä tilata sitä ennen koruja. Rannekorut eivät olleet edes kalliita, jokainen minulle tulleista malleista maksoi alle 25e kpl.

marin_silmin-0440

marin_silmin-0439

Muita ihania juttuja on kuvassa näkyvä ihana Axiologyn luonnonkosmetiikka huulipuna. Sävy on täydellinen ja koostumus todella miellyttävä ja kestää huulilla pitkään. Huulipunia saa ainakin naturelle.fi verkkokaupasta. Nyt on sellainen tunne, että olen löytänyt lemppari luonnonkosmetiikka huulipunamerkkini. Ja tuo Chanelin kynsilakan sävy on täydellinen punainen.

marin_silmin-0422

Cornelia Webbin korut ovat ikisuosikkejani. Onnistuin bongaamaan tuon samaa sarjaa olevan sormuksen ja rannekorun Minun / Min putiikin alesta. Kannattaa käydä kurkkaamassa onko niitä vielä jäljellä.

marin_silmin-0468

marin_silmin-0427

Lisäksi kylmä vihreä tee on maistunut tällä viikolla. Vähän vaihtelua jäävedelle kun kahvia ei voi vielä juoda. Oma vointini on kyllä vaihdellut rajustikin, mutta onneksi paranemisprosessi on käynnissä ja toivottavasti jo ensi viikolla voin syödä jotain kiinteää.

marin_silmin-0430-2

Vielä vinkkaan lopuksi eräästä asiasta. Meidän kirppispöytä on nyt viimeistä viikkoa Combolla. Laitoimme kaikki -50%, joten nyt kannattaa käydä katsomassa löytyisikö sinulle jotain todella edullisesti. Pöydän numero on 390. Merkkituotteitakin on vielä jonkun verran jäljellä.

Ihanaa viikonloppua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.