Kimalteleva luonto

marin_silmin-4947

marin_silmin-4963

marin_silmin-4943

marin_silmin-4923

marin_silmin-4960

Viime sunnuntaina oli todella kaunis sää. Reilu kymmenen astetta pakkasta ja aurinkoista. Pakkanen maalasi puut valkoiseksi ja auringossa ne kimaltelivat kuin timantit konsanaan. Oli niin maagisen kaunista, että lenkille piti ottaa kamera mukaan.

Tykkään liikkua luonnossa ja ottaa luonnosta kuvia ja ennen kaikkea odotan taas hurjan innolla kevättä. Sitä että luonto puhkeaa kukkaan ja alkaa taas uuden kasvun seuraaminen. Ja minä pääsen keräämään yrttejä luonnosta ja käyttämään niitä ruokiini ja kuivaamaan talveksi talteen. Voisinkin esitellä puolisoltani saamani yrttikirjan teille vähän myöhemmin. Siinä on huikeita ruokareseptejä ja paljon hyviä yrttejä.

marin_silmin-4942

marin_silmin-4955

marin_silmin-4957

marin_silmin-4959

marin_silmin-4969

Tällä hetkellä sää ei näin sängynpohjalta kurkittuna näytä yhtä hyvältä, mutta voi pojat, kun tekisi mieli kävelylle raikkaaseen ilmaan. Mutta toistaiseksi täytyy tyytyä tähän toipilaan rooliin ja ylihuolehtivaiseen Almaan, joka pitää mammasta superhyvää huolta. Seuraa kaikkialle, nukkuu koko ajan tiukasti kainalossa ja suostuu sen verran käymään lenkillä että pääsee pian takaisin mamin kainaloon. Suihkussa käynninkin ajan odotti kylppärin oven takana. Voi meidän pikku hoitaja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.