Laadukkaat asusteet suojaamaan syksyn viimalta ja viileydeltä

_dsc2851-2

_dsc2861-2

Kylmyys on syyspimeiden myötä saapunut. Jäljellä on enää muisto syyskuun lämpimistä ja aurinkoisista päivistä, joten villahuivit, nahkahanskat ja pipot on nyt kaivettu esiin naftaliinista. Kylmä on kyllä sellainen etten siedä sitä yhtään, joten minulla on melkoinen varasto erilaisia lämmikkeitä talven varalle. Tykkään talvesta ja olen sitä mieltä että kovillakin pakkasilla pärjääminen on vain pukeutumiskysymys ja tykkään esim. kovimmilla pakkasilla (yli -20 astetta) kävellä töihin, kunhan on vain fiksusti pukeutunut.

Noh, vielä ei tarvitse hetkeen kovista pakkaslukemista välittää, sillä vasta hellästi totutellaan nollaa lähenteleviä lämpötiloja ja yöpakkasia.

_dsc2849-2

_dsc2859-2

Kuvissa näkyvä huivini on 100 %:sta kashmirvillaa ja niin pehmeää ja lämmintä materiaalia, että olen jo saanut Alman kanssa taistella, että kumman huivi se olikaan. Puolisoltani olen huivin visusti piilottanut, sillä muuten huivista taistelisi kolme tahoa, ja en ole ollenkaan varma että voittaisin tuon taiston. Noh, jos taisteluni huivista häviän, niin onneksi voin verkkokaupasta tilata aina uuden huivin arkeni iloksi ja lämmittäjäksi. Sillä muistatteko kun kerroin tässä postauksessa huiveistani ja ystäväni avautuvasta verkkokaupasta? Nyt verkkokauppa kashmirsilkki.com on auennut ja ai että mitä herkkuja ystäväni on myyntiin saanutkaan. On lämmikettä syksyyn ja talven tuiskeisiin! Ja tämä kashmirhuivini on siis häneltä.

_dsc2844-2

Hattu on taasen kotimaisen KN Collectionin tuotantoa ja vallan söpö tupsuineen kaikkineen, piristää kivasti perustavallista asua. Ostin sen itse asiassa vasta eilen, Avocas nimisestä kaupasta Vaasasta, joka on erikoistunut suomalaisiin laatumerkkeihin. Ja upeat siniset nahkahanskani ovat tanskalaismerkin Randers Handskerin todella hyvälaatuiset hanskat. Nuo hanskat herättävät ihastusta ihmisissä usein ja tykkään niistä kyllä itsekin valtavasti. Ne tuovat kivaa ilmettä asuihin, kun ovat värikkäät.

Nahkahanskoista puheenollen. Olen kerran ostanut muovikassillisen kerralla nahkahanskoja itselleni. Nimittäin, menin Marsan ollessa pentu opettamaan sen leikkimään ja saamaan palkaksi riehua nahkahanskoillani ja se on elämänsä aikana tuhonnut kymmeniä pareja hanskoja riuhtomalla ja ravistelemalla niitä. Edelleenkin tuon sokean seniorileidin lempileikki on talvisin jäällä juosta nahkahanska suussaan ja hakea niitä.

_dsc2854-2

hattu KN Collection / huivi kashmirsilkki *(saatu blogin kautta) / kashmirneule ja housut Zara / takki Second Female / laukku Chanel / hanskat Randers Handsker / kengät Terhi Pölkki

Näillä asusteilla pärjää pitkälle talveen asti ja niistä on iloa minulle moneksi vuodeksi eteenpäin.

Suojaatko sinä itsesi huiveilla, hatuilla ja hanskoilla ilmojen viilentyessä? Mitkä ovat luottomerkkisi?

* tuote saatu blogin kautta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.