Haaveissa syksyinen koti

En varsinaisesti ole mikään innokas sisustaja. Siis sillä tavalla että vaihtaisin vähän väliä koriste-esineitä, tyynyjä, verhoja ym. kotona. Mutta kuitenkin aina näin syksyn aikaan alan haaveilla kodin sisustamisesta. Pesän rakentamisesta. Jotta selviää siinä omassa pikku pesässä kylmän talven yli. Lämpimänä ja haavoittumatta.

2016-10-18

Huomaan haaveilevani muhkeista torkkuvilteistä, karvaisista tyynyistä, uusista lampaantaljoista ja kynttiläröykkiöistä. Ja harmittelen, että miksei meillä ole leveitä ikkunalautoja, johon voisin tehdä kynttiläasetelmia ja ostaa leikkokukkia ja vaikka lukea kirjaa ikkunalaudalla teemuki kädessä.

Ihailen myös puun sävyä, elämää nähneitä lankkulattioita ja lankkupöytiä, oksia, käpyjä, sammalta, kuivunutta heinää ja puunklapeja. Kaikkea luonnosta tulevaa, jossa on jonkunlainen kaiku lämmöstä.

Kotoinen ja lämmin fiilis. Etenkin näin syksyisin se on minulle ensiarvoisen tärkeää. Kodin täytyy tuntua lämpimältä pesältä, jonne sukeltaa pitkien päivien päätteeksi kylmää ja pimeyttä pakoon.

Nyt kaivelenkin ensin omista kätköistä löytyvät shaalit, viltit ja lampaantaljat ennen kuin ryntään ostamaan uusia.

Kyllä tästäkin syksystä ja pimeästä ajanjaksosta selvitään!

2016-10-181

Kummankin kuvakollaasin kuvat Pinterestistä.

Minkälainen on sinun syksyinen kotisi? Rakennatko sinäkin kylmän ja pimeän ajanjakson ajaksi pehmeän ja lämpimän turvapaikan?

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.