Huithapeli huivikaupoilla

Esittelin tällä viikolla 5 suosikki vaatettani ja katsokaapas mitä eksyi tänään päälleni…

marin_silmin-2187

marin_silmin-2202

Itse asiassa asu-inspiraation tarjosi Juholan Lindan tämä postaus, kun ihailin miten upea ja valokuvauksellinen nainen hän onkaan. Vasta sitten tajusin, että minun kaapistahan löytyy täysin saman asun elementit.

Samaisen suosikkivaatteeni esittelyn lopussa sivusin hieman ajatuksiani huivien käytöstä. Rakastan huiveja, ja minulla on niitä paljon, eri kokoisina, eri väreissä ja eri materiaaleina. Huiveilla saa kivasti asuun uutta ilmettä ja tylsänkin mustan asun värikkäällä huivilla ”värikkääksi”. Lisäksi huivieni tulee kestää kovaa käyttöä, en jaksa varoa niitä ja pelätä käyttämistä arjessa.  Olen siis varsinainen huithapeli, mitä tulee huivien käyttämiseen.

marin_silmin-2200

marin_silmin-2216

Käytin jonkun aikaa paljon Vuittonin huiveja, mutta vuosien myötä huivien laatu laski kuin lehmän häntä ja hinta nousi nousemistaan, joten äänestin jaloillani ja lopetin viimeistenkin LV tuotteiden käytön omalta osaltani (muutenhan en vaan merkistä ja heidän logokuosista tykkää). Huivit lähtivät uusiin koteihin ja minä aloin metsästämään uutta ”luottohuivimerkkiä”. Tuolloin pinnalle nousi kotimainen Balmuir ja moni on hehkuttanut merkin huiveja paljon. Minulla on merkin kashmirvillatuotteita (pipoja ja ponchoja) ja yksi paksu kaulaliina, mutta en ole koskaan testannut heidän ”siistimpiä” huivejaan. Balmuirin Juha kertoi minulle että ainakin osa heidän huiveistaan tulee samasta paikasta kuin Vuittonin huivit, joten liekö se iskostunut takaraivooni ja en ole uskaltanut Balmuirin huiveja ostaa, koska LV:n huivien laatu on niin kehno ja yhdistän nämä asiat nyt jostain syystä yhteen. No, mene ja tiedä. Jos sinulla on käyttökokemuksia Balmuirin huiveista pidemmältä ajalta ja ”huithapeli-käyttämisestä” (eli huolimattomasta), niin kerro ihmeessä mielipiteesi.

marin_silmin-2218

marin_silmin-2194

Eri huivimerkkejä on siis testailtu ja osa koettu hyviksi, osa huonoiksi, niin kuin elämässä yleensä. Kunnes sitten viime tammikuussa Dubaissa brunssilla palellessani ystäväni käski miestään antamaan huivinsa minulle suojaksi ja onneksi käski. Heti huivia hiplatessani tunsin, että nyt on käsissä jotain melkoisen hyvää ja mukavantuntuista laatua. Ja kun samaa huivia käytin koko talven, milloin kaulahuivina, milloin peittona lentokoneessa, milloin koirille lämmikkeenä, milloin istuinalustana piknikillä, ilman minkäänlaista näkyvää käytönjälkeä, totesin, että todella hyvä huivi, näitä täytyy saada lisää.

marin_silmin-2222

Ja nyt niitä toden totta saa lisää, sillä toinen ystäväni oli huomannut saman asian laadun suhteen, perusti yrityksen ja alkoi  myydä huiveja. Tämä upean sininen huivini on siis samaa hyväksi todettua huivilaatua ja esim. tässä postauksessa nähty harmaa huivini on myös samaista sarjaa. Ystäväni verkkokauppa (www.kashmirsilkki.com) on aukeamassa ihan lähiaikoina, ja vinkkaan siitä teille heti, kun tuo päivä koittaa. Näitä nimittäin uskallan suositella suoraan sydämestäni. Tänään kaupungilla 3 tuntematonta naista kehui huiviani.

Huivini on korkealaatuinen, 80% kashmiria, 20% silkkiä. Siinä on upea kiilto,  se on ihanan kevyt ja pehmoinen. Huivin koko on 210cm x 70cm. Huivit tehdään käsin, perinteisellä tekniikalla. Yhden shaalin valmistukseen saattaa yhdeltä ihmiseltä mennä 3-6kk. Siksi ne ovat uniikkeja, eikä niitä voi kopioda sarjatuotannolla.


marin_silmin-2218

Neuletakki J.Crew / nahkahousut Michael Kors / t-paita See by Chloé / laukku, kengät ja kello Chanel / aurinkolasit Prada / sormus Efva Attling / rannekoru Hermès / huivi* Kashmirsilkki (*saatu blogin kautta)

Käytätkö sinä huiveja asuissasi?

*tuote saatu blogin kautta

3 kommenttia artikkeliin ”Huithapeli huivikaupoilla

  1. Hei Henna,

   kiitos kommentistasi. Juu, huivi on aivan ihana, tykkään todella paljon näistä. Ehdottomasti kannattaa testata itselleen, kun verkkokauppa aukeaa. Hinnatkin on minusta varsin kohtuulliset laatuun nähden, jotain reilu 100€ on tuo huivi.

   Ja kiitos paljon havaintosi jakamisesta mitä tulee Balmuir / LV huivien laatuun.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.