Sometimes it takes balls to be a woman

marin_silmin-2299

marin_silmin-2306

marin_silmin-2308

Vaasalainen kultasepänliike Salkari palkittiin juuri äskettäin Efva Attlingin 20-vuotisjuhlagaalassa Tukholmassa vuoden suomalaisena jälleenmyyjänä, aika huikea suoritus! Sen kunniaksi minä kipitin eilen hakemaan jo kauan aikaa ihailemani Attlingin Balls sormuksen heidän liikkeestään.

Olen saanut kunnian tutustua Salkarin väkeen tämän vuoden aikana ja ihan huipputyyppejä löytyy tämän vuonna 1866 perustetun perheyrityksen takaa. Koru- ja kellovalikoima on todella laaja ja sen huomasi eilen myös puolisoni, joka onnellisena kiikutti kotiin uuden Oris -kellon. Heidän verkkokauppa toimittaa tilaukset ilman toimituskuluja erittäin nopeasti, se taitaa olla aika harvinaista herkkua vielä suomalaisissa verkkokaupoissa.

Ja tämä ei ole mikään ”maksettu mainos”, halusin suositella ja vinkata heistä teille lukijoille, koska Salkarin väki on todellisia alansa ammattilaisia. Minä haluan olla osaltani tukemassa suomalaista osaamista ja perheyrittäjyyttä.

Efva Attling – Balls ring  / http://www.salkari.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.