Hymyillen uuteen viikkoon

marin_silmin-2265

Ihanaa maanantaita!

Miten viikkosi on startannut? Vauhdikkaasti, energisesti, positiivisesti? Vai tahmeasti, toivoen maanantain olevan pian ohi?

Minä, yllätys yllätys, rakastan maanantaita. Siitä starttaa aina uusi viikko, uudet energiat ja uudet mahdollisuudet. Mahdollisuus oppia uutta. Viikonlopun jälkeen yleensä myös pursuan energiaa ja sen kyllä yleensä myös huomaa. Niin myös tänään. Viikonloppu oli ihanan rauhallinen ja sain todellakin kerättyä energiaa varastoon.

marin_silmin-2250

Tänään huristelin autolla ympäri Pohjanmaata ja ihastelin jälleen kerran upeita maisemia. Se onkin autoillessa parasta, upeat maisemat. Ja jos aikaa on, niin voi vaikka pysähtyä tien viereen ihmettelemään niitä. Tosin, aamulla oli melko aavemaista ajella kovassa sumussa, kun ei meinannut nähdä edes edessä ajavan takavaloja. Jännitin koko matkan, että milloin hyppää hirvi tielle, mutta onneksi ei hypännyt. Takaisin tullessa saikin nauttia kauniista auringonpaisteesta.

Vaikka asuni on kuvissa musta, niin mieli on iloinen. Huomaatteko muuten upean rintakoruni? Kerron siitä teille huomenna lisää.

marin_silmin-2261

neule Ellos / housut Zara / tennarit Chanel / pipo Balmuir / laukku Väska / aurinkolasit Prada / huivi ei merkkiä / rintakoru Jalavilla

Ja näissä kolmessa kuvassa harjakoirani Alma näyttää kuinka otetaan kamera haltuun, kun omistaja istua nököttää samassa asennossa. Vähän ilmeitä ja bodya peliin, niin jopas tulee iloa ja energiaa kuviin.

Nyt toivotan sinulle energistä ja erittäin mukavaa alkanutta viikkoa! Nautitaan kuulaista syyspäivistä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.