Hevoskuiskaaja

heppa8

heppa5

heppa11

Anoppilaan muutti tänä kesänä islanninhevosia. Olemme käyneet niitä nyt muutaman kerran katsomassa ja tänään appiukko houkutteli minut niiden aitaukseen kuvien ottamista varten. Sokea villakoiramme Marsa yritti mennä sähkölangan läpi aitaukseen ja harjakoiramme Alma tyytyi näyttelemään purukalustoaan hevosille aidan toiselta puolelta. Ei siis parhaita kavereita, ainakaan vielä.

heppa7

heppa6

Olin aika lailla kauhuissani astuessani hevosten aitaukseen. En siis varsinaisesti tituleeraisi itseäni heppatytöksi. Olen toki lapsena hetken aikaa ratsastanut ja käynyt tallilla, mutta vain hyvin pienen hetken. Totesin jo lapsena, että ovat aika pelottavia ja haisevat pahalle.

Pelottavia ne olivat edelleen, isoja ja ylväitä, oman arvon omaavia upeita eläimiä. Ja melkoisen uteliaita. Yksi yritti päästä väkisin laukkuani tonkimaan, toinen mietti mitä on appiukon taskuissa ja kolmas ihmetteli irvistelevää Almaa. Pahalle eivät kuitenkaan haisseet, mutta karvaa niistä irtosi todella paljon. Villamekkoni oli yltä päältä karvassa ja ensimmäisenä suunnistinkin kauppaan ostamaan tarraharjan. Ehkä siis asuni ei ollut varsinaisesti hevosharrastukseen sopiva.

heppa4

heppa3

Kuvissa näkyvä mekkoni on kotimaisen Uhana merkin käsialaa ja kerron siitä joskus enemmän parempien kuvien kera. Olen kerrassaan rakastunut tuohon mekkoon, sen pehmeään materiaaliin ja kivaan leikkaukseen, täydellinen syksyyn esim. bikerbuutsien kanssa.

Ainakaan vielä minusta ei tullut heppatyttöä, mutta ihana piristysruiske tämä oli arkeen. Olen ollut vähän mietteliäällä tuulella viimeiset päivät, pohtinut paljon aikamme rajallisuutta ja sitä, miten tuota kallisarvoista, ennaltamääräämättömän pituista aikaa käyttäisi. Siinäpä onkin pohtimista. Ehkä kerron teille joskus.

heppa12

mekko Uhana / sukkikset Wolford / kengät Terhi Pölkki / aurinkolasit Prada / laukku Chanel

Oletko sinä (ollut) heppatyttö?

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.