Hehkuva iho, mitä ihmettä? + alennuskoodi Mádaran tuotteisiin

* Yhteistyössä MÁDARA

Olen kirjoittanut teille muutaman kerran käyttämästäni luonnonkosmetiikasta ja ihonhoidosta (mm. tämä teksti toukokuussa, löydät Beauty -tunnisteen alta) ja siitä kuinka vaikea ja temppuileva iho minulla nykyään on.

Marin_silmin-1755

Sain alkukesästä Mádaralta testiin heidän tuotesarjansa Time Miraclen, joka kuuluu heidän Anti-Age tuotekategoriaan (niin, eihän tässä enää teinejä olla..). Sarjaan kuuluu päivävoide, yövoide, kasvoseerumi ja silmänympärysvoide sekä ihoa ravitseva suihke. Halusin testata sarjaa rauhassa ja kunnolla ajan kanssa, jotta näen kuinka se vaikuttaa pidemmässä juoksussa ihooni ja näin ollen voin joko suositella tai olla suosittelematta sitä.

Olen nyt tunnollisesti lätrännyt voiteita aamuin illoin ja puhdistetulle iholle laittanut joka kerta aina seerumin, silmänympärysvoiteen ja kasvorasvan ja suihkinut suihketta muistaessani ja ensimmäiset tuotteet ovat jo loppu. Tässä kohtaa totean, että olen todella skeptinen kaikkien mahdollisten voiteiden kanssa, koska niistä on harvoin ollut mitään hyötyä pitkässä juoksussa ihoni kuntoon. Mutta, nyt jotain kummallista on tapahtunut, sillä ihoni hehkuu ja voi hyvin. Tulehtuneet, kipeät ”stressinäpyt” ovat hävinneet lähes kokonaan ja ihoni vaikuttaa rauhalliselta ja hyvinvoivalta, jota ei ole tapahtunut sitten naismuistiin.

Marin_silmin-1760

Seerumin sanotaan parantavan solujen uusiutumissykliä ja vähentäen ryppyjä ja juonteita. Kasvojen piirteet kiinteytyvät, iho on kosteampi ja elinvoimaisempi. Omassa käytössäni olen huomannut tuon elinvoimaisuuden selkeästi ja suuri plussa siitä, että tuote imeytyy erinomaisesti, eikä lähde rullautumaan pois iholta, mitä muistan tapahtuneen ei-luonnonkosmetiikan kanssa.

Marin_silmin-1758

Päivävoide taas auttaa ihon luonnollisen kollageenin ylläpitämisessä, korjaa jo syntyneitä ihovaurioita ja kirkastaa väsyneen ihon. Ihosta tulee välittömästi sileämpi ja hehkuvampi. Ja juurikin tuo hehkuva ja kirkas iho tulee joka kerta kun levitän päivävoiteen, sileämpikin ehkä. Imeytyvyys huippuluokkaa, ei rullaudu ja joskus saatan laittaa tuotetta ”kaksi kerrosta”, jos tuntuu että ensimmäinen kerros imeytyy salamannopeasti tai sitten suihkin sitä suihketta. Yövoiteesta voisin kirjoittaa täysin sanasta sanaan samat asiat kuin päivävoiteesta. Se on myös sopivan ”paksua”, mutta imeytyy hyvin ja nopeasti, eikä jätä tahmaista pintaa iholle. Mikään ei ole nimittäin kamalampaa kuin mennä sellaisella ”lähmänaamalla” puhtaalle tyynylle nukkumaan, yyh.

Marin_silmin-1763

Silmänympärysvoide on sarjasta ehkä se, josta en huomannut niin selkeän suurta eroa tai muutosta, mutta tykkään sen koostumuksesta silti ja mielestäni olen ehkä hieman huomannut sen pienentävän ihon juonteita. Ja uskokaa kun sanon, että olen tiiraillut suurentavan peilin avulla, niin tarkkaa tutkimustyötä tässä on tehty 🙂 .

Marin_silmin-1765

Suihke on ollut mukava lisä tuotesarjaan, mutta sitä olen käyttänyt selkeästi vähiten. Ehkä nyt syksyn tullen ja ilman sekä ihon kuivuessa suihkeelle on enemmän käyttöä, mutta olen sitä siis välillä suihkinut naamaan, kun on ollut sellainen tunne, että kaipaan vähän lisäbuustia iholle ja sitä se on joka kerta myös tuonut.

Kyseisen tuotesarjan lisäksi olen ottanut käyttöön myös uuden ravintolisän ja pitänyt huolta riittävästä veden juonnista ja rasvahapoista, ja uskon, että kaikkien näiden yhteiskombo on tuonut toivottua hehkua ja rauhaa iholleni.

Marin_silmin-1699
Tässä kuvassa näkee ihon kunnon tällä hetkellä.

Minun osaltani tuotesarja saa kyllä pysyvän paikkansa kylpyhuoneessani, sillä niin hyvin se on sopinut ainakin minulle. Ja onhan tuotteiden ulkoasukin kaunis, sisällöstä puhumattakaan. Ja nyt täytyykin tehdä uusi tilaus loppuneiden tuotteiden osalta, sillä Mádaran väki lupasi lukijoilleni alennuskoodin heidän verkkokauppaansa 31.8.16 asti.

Koodilla MARIN20 saat 20%:n alennuksen Natural goods companyn verkkokaupasta 31.8.16 asti Mádaran tuotteista.

Nyt hyvän alennuksen kera kannattaa ottaa tämä tuotesarja testiin, minä uskallan suositella sitä kesäisen ihmiskokeen lopputuloksena. Kipin kapin kaupoille siis!

*Postaus toteutettu yhteistyössä MÁDARAn kanssa.

Yksi kommentti artikkeliin ”Hehkuva iho, mitä ihmettä? + alennuskoodi Mádaran tuotteisiin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.