Silkkiä ja nahkaa

Marin_silmin-0073

Marin_silmin-0052-2

Olen tarkka vaatteiden materiaaleista ja minut tunnistaa vaatekaupoilla siitä, että  hypistelen vaatteita ja tutkin pesu- ja materiaalilaput tarkasti.

Suosin eri villalaatuja, silkkiä, puuvillaa ja erityisesti nahkavaatteita. Liputan luonnonkuitujen puolesta, koska en oikein tiedä miten keinokuidut käyttäytyvät. Ja koska olen oman elämäni rokkistara, niin se näkyy vahvasti myös pukeutumisessani, haluan että siinä on särmää, joten päälleni valikoituu yleensä jossain muodossa nahkaa, tai nahkaisia koruja.

Marin_silmin-0065

Tänään päälleni valikoitui aika perinteinen omaan tyyliini sopiva asu, rento ja särmikäs. Silkkihousut (joita suosin kesäisin, ihanan vilpoisia!), kauluspaita sekä nahkarotsi, korkkareilla kruunattuna. Ennen kipitin korkkareilla päivät pitkät ilman väsymyksen merkkejä, mutta nykyään olen niin mukavuudenhaluinen, että toimistolla on aina vaihtokengät mukana, yleensä tennarit.

Valkoiset kauluspaidat, niihin minulla on viha-rakkaussuhde. On kausia, jolloin en voi sietää tuota klassikkovaatetta ja piilotan ne vaatehuoneessani mahdollisimman kaukaiseen nurkkaan, ja sitten on kausia, jolloin se valikoituu päälle melko usein, helppoutensa vuoksi.  Ja valkoinen väri on minulle vähän haastava. Tykkään tummista sävyistä ja pukeudun lähes aina mustaan ja harmaaseen, jo ihan helppouden vuoksi. Valkoisen kanssa saa aina hieman varoa. Yhtiäkään valkoisia housuja en omista, enkä varmasti tule koskaan omistamaankaan.

Marin_silmin-0023

Marin_silmin-0049-2

Marin_silmin-0081

Marin_silmin-0097

kauluspaita Karl Lagerfeld / silkkihousut Whyred / biker Balenciaga / korkkarit Tory Burch / laukku Chanel / sormukset Chanel / rannekoru Hermès / kaulakoru Efva Attling

Tämän päivän kuvat otti upea Tuulanneli. Olen niin kiitollinen, kuinka ihania naisia olen löytänyt elämääni, auttavaisia, tsemppaavia, rohkaisevia, oman tiensä kulkijoita. Ilman Tuulannelia minun blogi ei olisi nähnyt vieläkään päivänvaloa. Ihanaa, että me naiset tuemme ja tsemppaamme toisiamme, se jos mikä on mahtavaa. Kiitos Tuulanneli, otetaan pian uusiksi!

Minkälainen on sinun tyylisi?

2 kommenttia artikkeliin ”Silkkiä ja nahkaa

    1. Kiitos ihana tuulanneli <3. Iltapäivä oli todella inspiroiva ja mikäs ollessa tuollaisen kuvaajan seurassa, joka sanoo mitä kuuluu tehdä. Kiltisti tottelin käskyjä 😉

      Otetaan pian uusiksi!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.