#TBT travel

Näin tbt:n kunniaksi voisin viedä teidät matkalle alkuvuoteeni.

Vuosi 2016 on osaltani startannut varsin vauhdikkaasti ja olen löytänyt itseni mitä erilaisimmista seikkailuista. Tässä muutamia kuvia matkan varrelta ja ajatuksia reissuistani.

Tammikuussa lähdin 10 naisen kanssa Dubaihin ja kukaan meistä ei tuntenut toisiaan entuudestaan. Meitä yhdisti kiinnostus/rakkaus laukkuihin ja joku heitti idean ilmoille yhteisestä laukkuleidien matkasta ja 10 energistä, upeaa ja riittävän hullua naista lähti reissuun. Ja mikä parasta, matkasta jäi itselleni sydänystäviä, joiden kanssa toivottavasti pidän yhteyttä vielä vanhanakin. Otin reissussa n. 20 kuvaa, joista ehkä 16 kpl on laukuista…hups.

Ja näköjään on tullut otettua perinteinen peiliselfie hotellihuoneen eteisessä. Eikö ole muuten ihania karkki Chaneleita? Reissun parasta antia oli ehdottomasti nuo mahtavat reissukaveri naiset ja Bubbalicious Brunssi the Westin hotellissa. Jos siis olet menossa Dubaihin, suosittelen tuota brunssia, mutta muista varata se hyvissä ajoin!

Helmikuussa seikkailut veivät sitten Andalucia -kierrokselle, ja matkanjohtajana toimi talven siellä viettänyt veljeni puoliso. Ja siellähän sitä reissattiin niin, että joka päivä vaihtui kaupunki ja maisemat. Tässä muutama kaupunki mitä tuli kierrettyä tukkaputkella nauraen.

Ja koska oltiin Espanjassa, pitihän niitä Espanjalaisia viinejä maistella sitten lähestulkoon päivittäin. Matkanjohtajan asunto sijaitsi Fuengirolassa, josta oli helppo käydä katsomassa Mijasin kylä. Varsin näyttävä valkoinen kylä ja aivan Fugen kupeessa. Ja itseasiassa tuosta oli kyllä helppo operoida minne tahansa Andaluciaan.

Andaluciassa seikkailut veivät myös Rondaan, jonne lähdimme optimistisesti pitkähihaisilla luottaen siihen, että kyllä aurinko lämmittää. Noh, aurinko ei kovin hirveästi lämmittänyt ja perille päästessämme +5 asteen lämpötilaan, piti etsiä ensimmäinen vastaantuleva putiikki ja ostaa toppatakki ja hanskat. Tämän jälkeen pärjäsimme vallan mainiosti ja ehkä se ainoa museo jonne eksyimme (viinimuseo) ja siihen sisältynyt winetasting lämmittikin sitten sopivasti loppupäivän. Taisimme vielä heittäytyi tuolla reissulla ihan kunnolla turisteiksi ja lähettää veljelleni jonkun muka-hauskan postikortinkin… Kaikkeen sitä ihminen ryhtyy kun tarpeeksi viiniä maistelee, huh!

Rondaa suosittelen kyllä ehdottomasti. Huikeat maisemat, kaunis kaupunki, niin ja se viinimuseo… 😉

Górdoba oli myös listalla ja sielläkin kävimme kiertelemässä museoita ja nähtävyyksiä päiväkäynnillä. Tämä matka toteutettiin Sofia opiston kautta ja keski-ikä oli hieman korkeahko, mutta hyvin huomioivat myös meidät ”teinit”.

IMG_20160218_173053

Ja Sevilla. Vei minun sydämen. Mikä upea, upea kaupunki. Pakko päästä takaisin.

IMG_20160220_105956

IMG_20160220_142715

Ja sitten huhtikuussa matkasimme rakkaiden tyttöjeni kanssa Nizzaan, Ranskan Rivieraa valloittamaan. Mikä olisikaan parempi tapa viettää pidennetty viikonloppu kuin nauttien auringosta, rosee viinistä ja rakkaiden ystävien seurasta… Niin, ja shoppailusta.

IMG_20160415_145259

IMG_20160415_121520

Näin ihanilla seikkailuilla minun vuosi on startannut. Viime vuonna päätin, että nyt loppuu osaltani jossittelu, mutkuttelu ja sitkuttelu, ja eletään nyt. Tässä hetkessä. Nauttien ja kokemuksia haalien. En halua vanhana murehtia asioita, jotka jäivät tekemättä ja kokematta, vaan nauraa kaikille hulluillekin tempauksille mitä tuli tehtyä.

Minkälaisia seikkailuita sinulla on ollut tänä vuonna tai on tulossa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.