Huivirenkaalla leikittelyä

Marin_silmin-4294

Marin_silmin-4331

Marin_silmin-4319

Kaivoin pari viikkoa sitten huivirenkaat naftaliinista ja sen jälkeen olen innostunut taas käyttämään niitä. Minulla taitaa olla Hermèsiltä neljä erilaista huivirengas -mallia ja kaikilla saa tosi kivoja yhdistelmiä ja kokonaisuuksia huivien käyttöön. Tällä viikolla pakkasin kuvissa näkyvän huivirenkaan mukaan Savoon ja on tullut käytettyä sitten tätä samaa huivin pukemistapaa lähes koko viikko. Tuolla samalla keinolla saa myös kivan vyön tehtyä niin että tuo metalliosa on ikäänkuin vyönsolki. Ensi viikoksi täytyy sitten ottaa mukaan joku toinen rengas.  Ja itse asiassa viime postauksessa on sama solki ja huivi hieman eri tavalla laitettuna.

Nyt kun tulee kuljettua kahden kaupungin väliä, niin olen päätynyt pitämään Savon päässä perustyövaatteita jemmassa. Perus mustia juttuja, housuja, paitoja, neuleita jne. Pakkaan sitten lähtiessäni aina jotain värikkäitä huiveja ja asusteita mukaan, niin ei ole koko ajan ”samat vaatteet” päällä.

Marin_silmin-4337

Marin_silmin-4301

Marin_silmin-4303

Ihanaa muuten olla kotona Vaasassa ja vapaalla koko viikonloppu. En aio tehdä yhtään mitään. Aika hurja viikko takana, lukuisia asiakaskohtaamisia, messut, vajaa 1200 km autoilua, ja mitähän muuta vielä, en edes muista enää. Ensi viikolla ajelen sitten tiistaina takaisin Savon suuntaan ja siellä päässä odottaakin sitten kampaajakäynti. Viimeksihän kävin kampaajalla viime heinäkuussa, joten joutaahan tuota jo heti perään uudestaan.

Ja asusta muutama sana, vaikkei siitä nyt mitään kerrottavaa ehkä olekaan, vanhoja juttuja kaikki. Nahkatakki löytyi omista kätköistä ja olen tykännyt käyttää sitä näiden Chanelin liehulahjehousujen kanssa, kiva kombo. Ja tuo Celinen laukku, olenkohan kertonut siitä koskaan mitään? Muistelisin, että se on joskus vilahtanut blogissa… Se oli minun 30-vuotislahja itselleni ”muutama” vuosi sitten, kun olimme viettämässä synttäreitäni puolisoni kanssa yhdistetyllä Pariisi-Milano reissulla. Myyjänä oli melkoisen komea kaveri ja puolisoni irvaili minulle koko ajan (suomeksi tosin) vieressäni, kun en silmiäni saanut irti siitä komeasta ja mahdottoman ystävällisestä miesmyyjästä. Toivottavasti ei ymmärtänyt sanaakaan suomea, kun puolisoni vitsaili minulle. Juuri silloin sattui vielä olemaan vielä muotiviikot Euroopassa ja pääsimme katsomaan sitäkin humua sivusta, joskaan en ihan ymmärrä sitä sirkusta, mutta eihän minun tarvitsekaan ymmärtää. Ja tästä päästäänkin aasinsiltana alkuviikon surulliseen uutiseen Karl Lagerfeldin poismenosta, mutta ei mennä siihen nyt sen syvällisemmmin. Jokainen meistä on aiheesta lehdestä lukenut, ja kyllä ainakin minusta tuntui erittäin pahalta ja kyynelkin tuli silmään. Melkoinen mestari on nyt poissa. Saa nähdä mitä tapahtuu Chanelille ja Fendille nyt. Kyllähän Karl aikoinaan nosti Chanelin uuteen kukoistukseen ja tietyllä tavalla loi brändin uudestaan.

Marin_silmin-4291

nahkarotsi Muubaa / poolo Nanso / housut Chanel / laukku Celine / huivi ja huivirengas Hermès / kengät Alexander Wang

Marin_silmin-4313

Marin_silmin-4322

Mutta nyt minä siirryn sohvalle vaaka-asentoon, pistän Netflixin pyörimään taustalle ja otan pienet päikkärit Kyllikki ja Marsa kainalossa.

Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia artikkeliin ”Huivirenkaalla leikittelyä

  1. Hei, inspiroiduin jostain kesäisestä (?) postauksestasi, jossa olit käyttänyt huivia renkaineen vyönä. Tykkäsitkö itse, käytitkö usein – pros and cons? Ehkä innostun renkaan hankinnasta kesäksi.

    Tykkää

    1. Terve Satu, olen käyttänyt huiveja paljon vyönä, kesämekkojen (tai siis mekon) kanssa. Sekä renkaalla että ilman. Renkaalla saa enemmän ”vyömäisen” ilmeen ja riippuen huivin pituudesta joko helppo käytettävä tai vaatii vähän kikkailua. Enemmän kuitenkin käytän renkaita nimenomaan kun asettelen huivin kaulalle.

      Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.