Menopeli

 

 

marinsilmin11

marinsilmin12

Mitäs kirjoitinkaan viime postauksessa siitä autolla ajosta 😉 ?

No, en sentään ole polttanut omaa autoani, vaan tämä autonromu menopeli löytyi kuvausreissumme yhteydessä perjantaina ja pakkohan se oli ikuistaa… Oli muuten melko kivaa kuvata ammattikuvaajan kanssa, kun tuli millin tarkat ohjeet: ”katso päälakeani, siirrä leukaa hieman alemmas, suorista selkäsi, käännä kasvojasi, sormet suoraksi jne”. Eihän siinä tarvinnut kuin kuunnella käskyjä ja saatiin kivoja kuvia.

marinsilmin13

marinsilmin15

Miten juhannuksesi on sujunut?

Meidän oikein leppoisasti. On naurettu paljon, syöty hyvin, juotu ”tintovintoja” ja käyty roadtripillä, sekä veneilemässä. Nyt olenkin nauttimassa tyttöjen kanssa mökin rauhasta, sillä miehet karkasivat kalalle. Olen lueskellut kirjaa, lukenut blogeja ja fiilistellyt upeaa säätä. Illalla paistamme lettuja. Nam, kesän ensimmäiset letut, odotan innolla!

marinsilmin14

Ensi viikosta on tulossa kiireinen, niin kiireinen, etten oikein ymmärrä itsekään miten aikanaan aikataulutin tulevan viikkoni. Minun pitäisi nimittäin olla Iron Maidenin keikalla keskiviikkona Hämeenlinnassa, torstai aamuna takaisin töissä Vaasassa, torstai iltana Seinäjoella Provinssirockissa, perjantaina tehdä viimeiset työt ennen lomalle jääntiä ja suunnata sitten joko Tuskaan Helsinkiin tai mökille Savoon loman aloituksen kunniaksi. Taidankin seuraavaksi googlata: ”kuinka teleporttaan itseni paikasta toiseen”.

Mukavaa sunnuntaita!

Ensi viikkoon.

marinsilmin16
kuvat Mari Petäjä

 t-paita Zara / nahkahousut Michael Kors / espadrillokset Chanel / laukku Balenciaga

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.