Black / Yellow

Marin_silmin-2651

Marin_silmin-2673

Se olisi kuulkaa vajaa viikko töitä ja sitten tämä täti rokkaa kohti kesälomaa, hell yes!

Niin kuin eilen kerroinkin, niin tämä viikko on tällainen ”haastavasti aikataulutettu” ja mm. kummityttöni ystävineen hoitaa yhden yön saaressa meidän tyttöjä. Aikataulutan elämääni aika paljon (minuutti)aikatauluihin ja sitten jotenkin yleensä käy vielä aina niin, että kaikki sattuu olemaan samaan aikaan samalla viikolla ja joku alkuperäinen plan karahtaa pahasti kiville. Joten koko pakka menee sitten aivan uusiksi. Kuten tälläkin kertaa. Aina niistä kuitenkin selvitään, ja mielestäni olen loistava aikatauluttaja ja asioiden hoitaja jopa viime hetken muutoksilla, koska asioilla on aina tapana järjestyä. Tiedän, että puolisoni on jyrkästi tästä asiasta eri mieltä ja hän on lähinnä aina vain kauhuissaan ”säätämisestäni”. Kuten tälläkin kertaa.

Marin_silmin-2657

Kuvien asu ei ole yhtään ”minun-tyyliä”, muutoin kuin värinsä puolesta. Maksimittainen hame ei ole kuulunut ikinä vaatehuoneeni valikoimaan, mutta tuo hame on löytö äidin vaatekaappien kätköistä, ja jäänyt pyörimään lapsuudenkotiini, joten nappasin sen päälle kuviin.

Eikö olekin huikea taustamaisema näissä kuvissa? Kyllä Suomen luonto osaa yllättää, meiltä löytyy vaikka mitä upeaa, kun tietää mistä etsiä. Kuvausmiljöö oli tosiaankin mykistävän kaunis, joskin hieman vaikeasti kuljettava,  sillä roudasimme mukana matkalaukullista tavaraa 😀 . Selvisimme onneksi nilkkoja nyrjäyttämättä.

Marin_silmin-2679

Marin_silmin-2649
Kuvat Mari Petäjä

t-paita Zara / hame äidin vanha / korkkarit Louboutin / laukku Balenciaga / aurinkolasit Versace

Lomalla ajattelin käydä taas läpi vaatehuonettani, joten kiinnostaisiko teitä mahdollisesti blogikirppis? Ajattelin, että jos tekisin erillisen oman kirppis -välilehden tänne blogiin ja sinne veisin myytäviä tuotteita kiinteillä hinnoilla (en tykkää niistä huutokauppa jutuista).

Mukavaa kesäkuun viimeistä viikkoa! (minne tämä aika rientää…)

2 kommenttia artikkeliin ”Black / Yellow

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.