Biker

Marin_silmin-0600

Marin_silmin-0603

Viikonloppu on ollut ihana ja mennyt pitkälti syödessä, juodessa, siivotessa ja kukkien parissa ja toki moottoripyöräillessä. Meillä on puolisoni kanssa nykyään perjantaisin sellainen perinne, että jos olemme Vaasassa ja kummallakin aikataulut vapaat, niin töiden jälkeen lähdemme kaupunkiin pizzalle Marco Poloon ja drinksuille sen jälkeen. Marco Polossa on aivan mielettömän hyvät pizzat, en ole ikinä syönyt missään niin hyvää gluteenitonta pizzaa kuin heillä. Eilen perinne jatkui ja kävimme viihtymässä kaupungissa ensimmäistä kertaa tänä kesänä pyöräillen. Upea auringonpaiste ja hyvää ruokaa ja seuraa. Oli täydellinen viikonlopun aloitus.

Marin_silmin-0606

Marin_silmin-0615

Tämän aamun energiapuuskassa tuli siivottua koti lattiasta kattoon, istutettua kukkia ja toki kaupoilla pyöriessä meni jonkun verran aikaa. Puoliso osti minulle 30 ruusua, huh mikä määrä! Nyt on puhtaassa kodissa paljon kukkia, ihan mahtavaa. Rakastan leikkokukkia.

Marin_silmin-0618

Marin_silmin-0619

Nämä kuvat ovat prätkäreissultamme, kun kävimme Bock’sissa syömässä hampurilaiset. Ruoka oli loistavaa, ja juomat myös. Bock’s on kyllä sellainen paikka, että sinne kannattaa mennä mikäli Vaasaan eksyy. Heillä on oma panimo ja juomat ovat erittäin hyviä, kuten tottakai ruuat myös. Ja kuvassa näkyvä pukki on joko Rally tai Rocky. Niitä on siellä pihalla kaksi. Toinen karkasi talvella ja hauska oli huomata kun Facebookissa oli etsintäkuulutus karkulaisesta. En tiedä mistä kaveri löytyi, mutta onneksi löysi tiensä takaisin kotiin. Aika söpö, mutta haisee vähän pahalle.

Marin_silmin-0636

Marin_silmin-0620

biker Balenciaga / silkkitoppi Isabel Marant / farkut Samsoe & Samsoe / bikerbuutsit Primeboots / laukku Hermès / aurinkolasit Ray Ban / korut Cos, Snö of Sweden

Jos minun pitäisi joskus valita itselleni asu, jossa viihtyisin kaikken parhaiten, se olisi juuri näissä kuvissa oleva asu, täysin omanoloinen ja -näköinen.

Miten sinun viikonloppu on mennyt?

 

 

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Biker

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.