5 x suosikkivaatteeni

Sain hetken aikaa sitten ihanalta lukijaltani pyynnön esitellä omat suosikkivaatteeni omasta vaatehuoneestani ja ajattelin tarttua tähän pyyntöön. Silläkin uhalla, että toistan itseäni jälleen kerran, kun puhun neuleista, nahkahousuista ym. tutuista jutuista.

Joten, tässä tulee 5 suosikkivaatettani.

marin_silmin-2147

Marin_silmin-0666

1. Nahkahousut. Olin ennen henkeen ja vereen farkkutyttö. Sitten kasvoin yli tyttö-iästä, sain muotoja ja huomasin, että farkkuostoksilla ei ollutkaan enää kivaa. Piruvie, nehän puristivat ja ahdistivat, litistivät ja latistivat (tunnelman ainakin), joten hylkäsin farkut ja siirryin käyttämään nahkahousuja. Ja onneksi siirryin. Pehmeys, mukavuus, laatu ja sopivasti rock-henkisyys löytyy nahkahousuista. Minulla on niitä monet parit, mutta ehdottomat suosikit ovat nämä kuvissa näkyvät Michael Korsin versiot, jotka bongasin N-a-p:n alesta. Harmittaa, kun en ostanut kaksia, sillä pelkään käyttäväni ne puhki. Nämä olette bonganneet lukuisista asukuvistani ennenkin.

Nahkahousut löydät mm. tästä postauksesta.

marin_silmin-2114

Marin_silmin-0415

2. Neuleet. Tarvinneeko sanoa mitään, kun tiedätte jo rakkauteni neuleisiin? Yhden valinta on lähes mahdoton tehtävä. Kaikki harmaat, pehmeät, muhkeat ja mielellään kashmirvillaiset lämmittävät vartaloni lisäksi sydäntäni. Tämä ylemmässä kuvassa näkyvä Acnen jättineule on aivan ihana, kuten myös ikisuosikkini J.Crew:n kashmirvillaneuletakki. Aah, mikä pehmeys. Voinko laittaa kaikki kerralla päälle?

J.Crew:n villatakin löydät täältä.

marin_silmin-2136

Marin_silmin-0600

3. Biker rotsi. Tämäkään ei ole varmaan jäänyt teiltä huomaamatta. Balenciagan bikerin muuttaessa vaatehuoneeseeni kaikki muut ovat saaneet jäädä. Käyttäisin bikeria vuoden ympäri jos tarkenisin sillä talvella ja jos se ei olisi liian kuuma kesähelteillä (niin millä helteillä…). Tuo Balen bikerin laatu on ihan mieletön, nahka on niin pehmoista, mutta kuitenkin kestävää. Onneksi raaskin tuon ostaa, vaikka kyllähän se hintalappu vähän kirpaisi aikoinaan.

Biker on mm. näissä asukuvissa.

marin_silmin-2124

Marin_silmin-1408

4. T-paidat. Eikä missään nimessä mitkään slim-fit malliset, vaan laadukkaat suoran malliset t-paidat, jotka ovat riittävän pitkiä ettei napa vilku jos tarvitsee kurkotella jotain korkealta. Olen kovin tykästynyt tähän Isabel Marant Étoilen pellavapaitaan, olisi pitänyt tilata myös valkoinen.

T-paidan löydät tästä postauksesta.

marin_silmin-2158

Marin_silmin-0107

5. Tunikat. Kaikki ne teltat mitkä ovat isoja ja peittää pyllyn. Mikä lie pyllykompleksi minulla nykyään lieneekään, mutta tykkään teltta-tunikoista. Ne ovat kivan näköisiä nahkahousujen kanssa. Kuvassa näkyvä Celinen mekko modifioitiin ompelijan toimesta minulle tunikaksi ja suorastaan rakastan tätä hieman telttamaista säkkiä. Olette nähneet tämän ihka ensimmäisessä asukuva blogipostauksessani ❤ .

Erikseen mainitsen vielä huivit, vaikka ne taitaakin kuulua asustepuolelle. Käytän huiveja erittäin paljon, koska niillä saa muokattua perusmustia asuja nopeasti erilaisiksi ja niissä jopa minä uskallan käyttää värejä. Mutta huiveista kirjoitan lähiaikoina muutenkin enemmän, joten palataan aiheeseen silloin. Ja jos teitä kiinnostaa, niin voisin kasata asustepuolelta (kengät, huivit, laukut) samanlaisen top 5 -listan.

Mitkä ovat sinun suosikkivaatteesi omassa vaatehuoneessasi?

 

6 kommenttia artikkeliin ”5 x suosikkivaatteeni

 1. Aikamoisia klassikoita kaikki, joita tulee käytettyä vuodesta ja oikeastaan myös vuodenajasta riippumatta. Itselläni on nimittäin samoja elementtejä kaapit täynnä:) Jännää, miten jakkupuvut on lentäneet kaaressa romukoppaan, eikä niitä ole kyllä täällä sinunkaan blogissa nähty.. Missäs ne muuten on?:)

  Tykkää

  1. Hih, meillä on siis yhtä hyvä maku vaatteiden suhteen :).
   Jakkupuvut on haudattu niin kauas vaatehuoneessa, etteivät vahingossakaan vaan osu silmiini, niitä ei ole ollut ikävä! Tosin, toimistolla pidän yhtä, just in case, jos tulee sellaisia asiakastilaisuuksia, että välttämättä vaatii jotain ”siistimpää”. Tosin, silloinkin yleensä bleiserin ja kauluspaidan kanssa eksyy nahkahousut jalkaan, ihan vaan sen vuoksi, että voi vähän rikkoa perinteistä linjaa. Laiskuuttani olen hylännyt ikisuosikkini, korkokengätkin, ja viiletän menemään nykyään tennareissa, bikerbuutseissa tai matalapohjaisissa nilkkureissa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.