Chanel kosmetiikkaa ja lahjoja

Marin_silmin-3719

Marin_silmin-3729

Mikä se on se nelikirjaiminen sana, joka alkaa ällällä ja päättyy aahaan? Annan vinkin, minulla alkoi se eilen… 😉

Kyllä tässä loman tarpeessa on oltukin, joten aika mahtava fiilis oli herätä aamulla 9.30 (!!!) Kyllikki ja Alma kainalossa kahvin tuoksuun. Ei kiirettä, ei aikatauluja, ei stressiä, ei jatkuvasti piippailevaa puhelinta seuraavaan neljään viikkoon. Nyt jos koskaan loma tuntuu aika ansaitulta. Ja heti kun loma alkoi, aloin puuhastella. Olen ennenkin kertonut teille, että rakastan puuhastella omiani, käpertyä omaan kuplaan ja tehdä itselleni mieluisia asioita ja eheyttää itseäni. Tämänaamuinen puuhastelu tarkoitti valokuvaamista ja ennen kaikkea kuvien somistamista ja pientä näpräämistä. Vaikka olenkin noin periaatteessa isojen linjojen nainen enkä tykkää piiperrellä, niin valokuvia tykkään somistaa ja näprätä. Rakastan kuvata purkkeja ja purnukoita.

Muistatteko, kun kerroin tässä postauksessa siitä meidän Nizzan matkasta ja käynnistä Nizzan Chanelilla? Kerroin postauksessa, että saimme Chanelilta kivoja lahjoja ja lupasin palata niihin. Ja se lupaus täytetään tänään, vähän myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ja näitä kuvia olen tämän aamun näprännyt.

Marin_silmin-3721

Marin_silmin-3725

Marin_silmin-3731

Marin_silmin-3724

Tosiaankin, Chanel muisti meitä ihanilla lahjoilla tuolloin kevään vierailun aikana ja jokainen meistä sai tuollaisen kauniin punaisen Chanelin meikkipussukan, Chanel siirtokuvatatuointeja (koska pitäähän kaikilla naisilla nyt olla Chanel tatuointi tottakai!), kynsilakan (kuvissa näkyvä base-lakka), uusimman kevätkuvaston, hajuvesinäytteet uusimmasta Mademoiselle tuoksusta (joka btw on ihan mahtavan ihana tuoksu!) ja mitähän vielä… En edes muista enää oliko siellä jotain muuta. Lisäksi sain vielä tuollaisen Chanel dominopelin. En ole koskaan pelannut dominoa, mutta nyt se on lomalla sekin koettava, koska sellainen nyt taloudesta löytyy, Chanel merkkisenä vieläpä.

Mitä tulee noihin Chanelin kynsilakkoihin, niin tykkään niistä kovasti. Niissä on hyvin väripigmenttiä ja tuo tämän kevään ja kesän malliston keltainen sävy on ihanan pirtsakka. Olen lakannut sillä kynteni todella usein. Ja ikisuosikki Gabrielle Chanel tuoksu on edelleenkin minulle numero 1. Käytän sitä lähes päivittäin. Tuoksusta kirjoitin viime kesänä täällä.

Ja sitten vielä ihanat reissukaverini muistivat minua upeilla lahjoilla. Sain Iittalan valkoisen Aalto vaasin, jota on olen ihastellut joka kerta kun sinne leikkokukkia laitan, sekä kuvissa näkyvät Chanelin kasvojenpuhdistustuotteet. Puhdistusmaito sekä kasvovesi, jotka ovat olleet aralle ja herkälle iholleni oikein mukavat tuotteet. Noiden puhdistustuotteiden lisäksi moni meistä vielä osti Chanelin Le teint Ultra meikkivoiteen, sillä eräs ryhmäläisemme meikattiin sillä ja lopputulos hipoi täydellisyyttä. Minäkin sitten Suomen päässä päätin sellaisen haluta ja eräs reissukaveri sen kävi minulle ostamassa ja postitti minulle. Harmikseni unohdin kuitenkin kuvata tuon meikkivoiteen näihin kuviin.

Marin_silmin-3722

Marin_silmin-3736

Täytyy sanoa, että kun kaivelin nämä tuotteet tänään esille, niin mieli palasi samantien meidän ihanaan reissuun ja alkoi välittömästi hymyilyttää. Miten mahtava, iloinen ja hauska reissu meillä olikaan!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.