Kirjaimellisesti

Marin_silmin-0222

Marin_silmin-0245

Joskus tietyt ilmaisut muuttuvat todeksi. Kirjaimellisesti. Eilen näin kävi monta kertaa, niin monta, että illalla jo niille naurettiin, vaikka pitkin päivää meinasi vähän verenpaine nousta. Eilen muun muassa kusta päässä / kusipää oli kirjaimellisesti juuri sitä, nimittäin Alma pissasi lenkillä Marsan päähän. Lisäksi paskahousu muuttui todeksi, kun Alma kakkasi housuihinsa (juoksut). Ja kun puolisolla oli pitkin päivää veren maku suussa hampaanpoiston jäljiltä, totesin että näitähän tänään riittää. Onneksi missään vaiheessa ei ollut tuli hännän alla – kirjaimellisesti, sillä kiirettä on pitänyt tällä viikolla ihan riittävästi.

Marin_silmin-0226

Marin_silmin-0257

Tänään päällä vaaleita sävyjä, kovin oli nämä yllä kesäinen fiilis. Ja kesähän se kyllä jo täysin onkin. Vuoden odotetuin aika. Ainakin minulla, vaikka tykkäänkin kaikista vuodenajoista. Onneksi kuitenkin sen verran vanhempana ja viisaampana ryntään kesälaitumelle, että olen luopunut jokakesäisistä ”sitku kesällä on aikaa, niin mä teen tän/käyn täällä/chillaan/matkustan/ja teen ne satatuhatta muutakin asiaa, kuten joka kesä yritän.” Mitä sitä luomaan suotta paineita niille neljälle kesälomaviikolle, jolloin on aikaa eheytyä, relata ja nauttia joutenolosta. Jotenkin on sellainen tunne, että juuri tänä kesänä se joutenolon sietämätön keveys tulee täysin tarpeeseen. Päämäärätöntä haahuilua ilman aikatauluja ja suunnitelmia. Se kuulostaa jo täydelliseltä suunnitelmalta. Suunnittelematon kesäloma. Ja sen aion toteuttaa kirjaimellisesti.

Marin_silmin-0274

Marin_silmin-0224

paita Zara / farkut H&M / kengät Chika10 / clutch ja rintakoru Chanel / aurinkolasit Prada / rannekoru Hermès

Oletko sinä suunnitellut paljon kesälomaasi vai menetkö päivä kerrallaan fiiliksen mukaan?

2 kommenttia artikkeliin ”Kirjaimellisesti

 1. Hei, Kolme viikkoa olen varannut lomaksi. Tarkoitus on tehdä jotain tai olla sitten vai tekemättä. Ehkä jokin matka tai sitten ei, jos ei huvita. Mökille ei onneksi tarvitse mennä. Remonttimiehet voivat tehdä mitä parhaaksi katsovat.Kerrankin mökkivapaa kesäloma.

  Tykkää

  1. Moi Irma ja pahoitteluni että vastauksessa on kestänyt. Ihana kuulla että sinäkin otat rennosti.

   Vielä muutama vuosi sitten olisin ajatellut mökillä olosta samoin kuin sinä, mutta nyt odotan mökille pääsyä. Saa vaikka rauhassa erakoitua sinne neljäksi viikoksi niin halutessaan. Tämä vuosi on ollut todella raskas, joten odotan että pääsen saareen tekemään pihatöitä luonnon keskelle. Nykyään kun on vain kaupunkikoti ilman omaa pihaa, kaipaa mökin pihatöitä kovasti 😆.

   Ihanaa sunnuntaita.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.