Fugemummo is back

Marin_silmin-2232

Marin_silmin-2252

Marin_silmin-2255

Pahoitteluni hieman pitkästä radiohiljaisuudesta.

Palasimme eilen illalla Espanjan reissultamme ja tarkoitus oli paikan päällä kirjoitella blogia, mutta asunnollamme ollut netti oli turkasen huono, joten pääasiassa höpöttelin kuulumisia instastoriesin puolelle. Lomamme oli taas oikein kunnon aktiiviloma ja tuli koettua ja nähtyä taas kaikenlaista ja parhaimmat vinkit jaan blogin puolelle ensi viikon aikana. Jos siis kaipaat vinkkejä kivoille viinitiloille, pikkukyliin tai Caminito del Reylle, niin juttua on tulossa.

Ja mitä tulee asuun. Sainkohan auringonpistoksen kun ostin tuon vihreän kauhtanan itselleni sekä nuo maailman söpöimmät karvakengät? Vihreä kauhtana oli pakko saada, koska sopi niin hyvin vihreään Chaneliini ja olimme viimeisenä päivänä puolisoni kanssa shoppailemassa Miramarissa Fugessa ja eräästä kenkäliikkeestä bongasin nuo söpöliinikengät. Heti kassan jälkeen jalkaan ja ilahduttamaan kanssakulkijoita, oli kuulkaa monella hymyssä pitelemistä kun lompsottelin kengilläni menemään. Tosin, kovin laadukkaat nuo menopelit eivät ole, sillä käveltyäni niillä n. 2 km, oli kummatkin jo rikki, karvaosa purkautunut irti osittain pohjasta, joten nyt kengät odottavat suutarille menoa. Onneksi olivat ihan edulliset lipokkaat. Ja vielä ”raatelivatkin” jalat ihan laastarikuntoon. No, annetaan anteeksi tällä kertaa, kun ovat niin söpöt.

Marin_silmin-2250

Marin_silmin-2242

Marin_silmin-2238

vihreä kauhtana ei merkkiä / silkkihousut Filippa K / hattu Bugatti / laukku Chanel / karvakengät Coolway

Marin_silmin-2258

 

Mitä sinulle kuuluu?

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.