Kameleonttilaukku

Marin_silmin-0010

Marin_silmin-0066

Marin_silmin-0042

Se on kuulkaa kevät nyt. Kaivoin esille sinisen takkini ja heti alkoi tuntua keväisemmältä. Ehkä yksi syy myös siihen kevätfiilikseen on kohonnut lämpötila, tai oikeastaan se, että pakkaset hellittivät. Joskin nautin jokaisesta pakkaspäivästä kun oli niin aurinkoista ja selkeästi aurinko lämmitti jo.

Myös siitä tietää että kevät alkaa tehdä tuloaan, kun kalenterini on muuttunut aivan täyteen ammutuksi. Tämä viikko on ollut ihan järkyttävän kiireinen. Olen viimeiset pari päivää istunut toimistolla aamusta iltaan ja ensi viikon jälkeen lähden Suomi -rundille Rovaniemi-Helsinki-Vaasa-Kuopio akselille ja aikamonta kaupunkia pysähdellään välillä. Odotan innolla reissujani.

Marin_silmin-0018

Marin_silmin-0025

takki Harris Wharf London / neule Samsoe & Samsoe / farkut H&M / nilkkurit Gucci / vyö Hermès / laukku Chanel

Marin_silmin-0039

Tämän päiväisissä kuvissa näette sen Chanelin kameleonttilaukun. Se on ajanut minut lähes hulluuden partaalle, sillä en yksinkertaisesti osaa sanoa minkä värinen se on. Suurimman osan ajasta näen laukun kultaisen sävyisenä, tai pikemminkin ehkä sellaisena shampanjan värisenä, mutta tällä viikolla silmät ovat olleet sitä mieltä että laukku on hopea. Laukun sisäkangas on beige, mikä vääristää väriä entisestään, sillä tuon verkko-osan takaa pilkistää juuri se lämmin beigen sävy, mikä tekee vielä enemmän tepposet silmille. Lisäksi kultaiset metallit eivät yhtään helpota laukun värin määrittelyä. Valitettavasti nämä kuvat eivät kerro koko totuutta, sillä nämä kuvat otettiin melkoisen kylmän sävyisillä asetuksilla ja laukku näyttää hyvin hopealta. Laukun väriä on arvuuteltu niin instatililläni, Chanel foorumilla sekä työpaikallani ja aika fifty-fifty menee vastaukset, riippuen hieman valaistuksesta. Ehkä hintsusti enemmän ihmiset on sitä mieltä että laukku on hopea. Onpa joku nähnyt laukun myös vihreän sävyisenä. Melkoisen pähkinän sain siis purtavaksi.

Tykkään muuten laukusta valtavasti, kun vain pääsisin sinuiksi tuon värin kanssa. Olen jopa yllättynyt siitä, että kultaiset metallit eivät ole vaivanneet minua lainkaan. Laukku menee olalla ja crossbodyna, kuten kuvista näette. Ja ennen kaikkea se on vähän erilainen, ei tule jokaisella vastaan samanlaista. Se on aina plussaa.

Marin_silmin-0061

Marin_silmin-0054

Marin_silmin-0079

Mutta nyt haluaisin kuulla, minkä värinen laukku sinun mielestäsi on, kultainen, shampanja vai hopea?

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.