Vituiksmän vai mänkö?

Marin_silmin-1257

Marin_silmin-1270

Marin_silmin-1298

Nimittäin viimeisin Vestiairen tilaukseni…

Muistatteko kun hetki sitten blogin puolella intoilin hopeasta? Noh, tämähän eteni sitten niin, että hopeapäissäni menin tilaamaan Vestiairesta ihan superihanan Chanelin, ja vielä edullisesti, jonka kuvauksessa luki, että laukku on hopea ja kuvissa laukku näytti hopealta. Olin jo suunnittelut, kuinka kirjoitan hopealle ylistävän postauksen #hupsistasaatana* -otsikolla, viitaten siihen että nyt sitten lipsahti. Mutta otsikko muuttuikin sitten hieman toisenlaiseksi, kuten näette, sillä hain laukun tänään postista ja se on kultainen! Itse nahka on kultaisen sävyinen ja metallit ovat kultaiset. Eli vituiksmän.

Tein heti kauppareissun aikana reklamaation Vestiairelle, johon sain n. 2 minuuttia sitten vastauksen, että eivät huoli laukkua takaisin ja jaadijaadijaa shaipaa. Kotiin tullessamme aloin mallailla laukkua ja puolisoni ihmetteli, että mikä ihmeen kultainen laukku, sehän on hopeinen. Hänkin näkee, että metallit on juu kultaiset, mutta muuten hänen silmään laukku on hopeinen. Kun menin eri  valoon laukun kanssa, niin hänkin näki, että laukku näyttääkin kultaiselta. Ja kun minä menin eri valoon, laukku näytti jo minunkin silmään hopealta. Ja valokuvissa, luonnonvalossa, laukku näyttää hopealta. Siis what?! Mikä ihmeen kameleonttilaukku. Eli mänkö sittenkään vituiks? Ei ehkä.

Marin_silmin-1310

Marin_silmin-1276

Olen täysin rakastunut laukkuun ja sen malliin ja erilaisuuteen. Vielä ette näe siitä kuvia, koska en rehellisyyden nimissä tiedä vielä mitä teen tuon kameleontin kanssa. Ainakin riitelen vielä jossain vaiheessa Vestiairen kanssa tuotteen kuvauksesta, ihan vaan siitä syystä, että se oli väärin. Mutta täytynee miettiä pidänkö kameleontin omissa kokoelmissani vai saako se etsiä itselleen uuden kodin… Sen aika näyttää.

 

Nyt näette kuitenkin kuvissa aivan ihanan, uudehkon Cosin silkkipaitani, jonka kanssa myös vituiksmän aluksi. Tuli väärä tuote silkkipaidan tilalle, palautin vanhan, tilasin uuden, heidän piti vähentää postikulut, mutta eivät vähentäneetkään ja sitä rataa… Onneksi paita on sentään super super super kiva. Väljän mallinen ja persuksen peittävä. Ehdottomasti ensi kesän ykkönen ja voin heittää vuosikymmeniä vanhan edellisen mustan silkkikauluspaidan jo pois. Se olikin jo vähän kulahtanut. Ja Lapponian sormuskin on super. Gondan naamio sormus kuuluu Lapponian Space sarjaan ja sopii kuin nyrkki silmään tällaiselle nörttitytölle.  Ja kuvatkin vähän vituiksmän, kun puoliso ei muistanut kuvata kokovartalokuvia ja suurimmassa osassa kuvia siristelen silmät ristissä kirkasta keliä kuin mikäkin känniläinen. Ehkäpä onkin jo viinilasin aika, niin pääsen pohtimaan että vituiksmän, vai mänkö.

Marin_silmin-1286

Marin_silmin-1324

*Joku saattaa muistaa vielä tuon hashtagin viimekesän Nizzan reissulta, kun vähän lipsahti shoppailun puolelle ystäväni kanssa.

2 kommenttia artikkeliin ”Vituiksmän vai mänkö?

 1. Hei,
  Silkkipaitapuserot ovat klassikkoja. Löysin k filipan alesta lähes samanlaisen mustan silkkipaidan vuosi sitten. Tosi hyvä hankinta, ei ole jäänyt pölyttymään komeroon.

  Tykkää

  1. Hei Irma, klassikot on parhaita.

   Tiedätkö, minä löysin vuosia sitten filippa k:n alesta, aivan pilkkahinnalla, samantyylisen valkoisen. Muistan että hintalapussa oli joku – 70% joten ostin kaksi viimeistä jäljellä olevaa, koot M ja L. Paitoja on pidetty valtavan paljon. Loistava löytö oli siis!

   Mukavaa sunnuntaita.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.