Harmaan ja mustan liitto

Marin_silmin-1188

Marin_silmin-1238

Marin_silmin-1245

Marin_silmin-1230

Heti alkuun haluan kiittää kaikkia edelliseen postaukseen kommentoineita. Sain valtavan määrän sähköpostia, instaviestejä ja kommentteja. Olen otettu kuinka olette jakaneet minulle tarinoitanne ja kertoneet yksinolon eheyttävästä vaikutuksesta ja kuinka tärkeää se osalle meistä on. Moni on kokenut välillä, minä myös, olevansa hieman erilainen tai jotenkin yhteiskuntaan sopimaton siitä syystä, kun haluaa olla aika paljon yksin ja viihtyy yksin. Aika usein mediassa tuputetaan sitä valtavan ystäväpiirin mallia, jossa ollaan usein ystävien kanssa milloin missäkin. On ollut ihanaa saada lukea samanlaisista yksinolijoista, ja saada vertaistukea. Kiitos. Olette ihania.

Tänään haluan jakaa kanssanne nämä tavalliset mustaharmaat asukuvat. Niin perus, mutta niin paras. Höystettynä ihan huikeilla Guccin nilkkureilla, jotka olivat second hand löytö erittäin hyvään hintaan. Aamulla laitoin pitkästä aikaa punaista huuliin, jätin silmät meikkaamatta kokonaan ja iskin aurinkolasit päähän. Ihan parasta.

Marin_silmin-1220

Marin_silmin-1203

Marin_silmin-1225

Lisäksi liputan edelleen tuon Balmuirin Edith laukun perään, sen voittanutta ei tällä hetkellä ole. Se kulkee joka päivä töihin mukana isomman laukun sisällä ja nappaan sen mukaan lounaalle ym. menoihin mitä päivän mittaan tulee. Chanelin WOC on jäänyt täysin käyttämättä tuon Edithin myötä. Uskallan suositella sitä täydestä sydämestäni, mikäli olet miettinyt laadukasta pikkulaukkua itsellesi. En keksi yhtään moitetta omastani.

 

Tiedättekö, olen jostain syystä hullaantunut hopeasta. Enkä nyt tarkoita esim. laukkujen, korujen tai kenkien metallien sävyjä, vaan ihan hopeisia laukkuja, kenkiä, vaatteitakin jopa. Olen laittanut VC:n wishlistilleni niin monta hopeista tuotetta, ettei tarvitse kahta kertaa kyllä miettiä mikä inspiroi tällä hetkellä. Ilmeisesti joku space/scifi -teema omassa päässä tällä hetkellä. Scifistä tulikin mieleeni, että katsomme tällä hetkellä Netflixistä sarjaa Altered Carbon – Muuntohiili. Suosittelen scifin ystäville. Siinä on myös suosikkini Joel Kinnaman (silmänruokaa naiset!).

Marin_silmin-1213

neuletakki ja takki Samsoe & Samsoe / kauluspaita Cos / nahkahousut Michael Kors / nilkkurit Gucci / pipo ja laukku Balmuir / vyö Hermès / aurinkolasit Prada

Ihanaa lauantaita. Toivottavasti pakkasesta huolimatta olet nauttinut tästä kauniista auringonpaisteesta ulkona. Me kävimme meren jäällä retkellä. Oli ihan täydellistä.

2 kommenttia artikkeliin ”Harmaan ja mustan liitto

 1. Haha 😊 toi altered carbon on ihan sairaan hyvä! Katottiin se viikossa kokonaan. Hyvä tietää et Balmuiriln laukut on hyviä. Olisko sulla suositella hyvää meikkilaukkua?

  Tykkää

  1. Moi Irina, meillä on vielä viimeinen jakso jäljellä. Täytyy hiihtojen jälkeen katsoa.

   Hmmm. Hyvä meikkilaukku… Itselläni on Chanelin sellainen hopea pussukka, se on oikein hyvä arkimeikkien kuljettamiseen esim. työlaukussa. Sellaista isompaa, ulkomaille otettavaa, meikkilaukkua olen itsekin vailla. Olen yrittänyt VC:stä kytätä Chanelin vaihtoehtoja. Tällä hetkellä nykyinen on joku Marimekon kankainen meikkilaukku. Tosin sikäli hyvä ja helppo, kun voi pestä.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.