Perusasut kunniaan

Marin_silmin-9652

Marin_silmin-9669

Marin_silmin-9690

Marin_silmin-9661

Perusjutut kunniaan, kuten esimerkiksi tuo päälläni oleva todella vanha Arelan neule, ajalta jolloin firman nimi oli vielä Arelalizza. Tai valkoinen klassikko kauluspaita ja mustat nahkahousut ja kun kaikki yhdistetetään samaan asuun, saadaan klassikko perusasu. Mutta perusasu on paras asu. Vähän kilkettä ranteisiin ja rintarossi rintaan, niin siinähän sitä on jo asua kerrakseen, kuten tämän päiväinen (ja perjantainen) asuni osoittaa. Perusasujen perusasu. Mutta juurikin siitä syystä niin mieluinen ja helppo. Ja asukriisiaamujen pelastaja.

Viikonloppu on mennyt katsoessa Homelandin uusinta, kuudetta, kautta. Tämä muillekin Homeland faneille tiedoksi, että uusin kausi on ilmestynyt. Ollaan katsottu jo 7 jaksoa… Lisäksi olen käynyt nyt viikon sisällä 4 kertaa pitkillä kävelylenkeillä ja jestas että tuntuu ihanalle. Hoin tänään lähes koko lenkin ajan puolisolle, kuinka ihanaa ja mahtavaa, kun ei ole kipuja, eikä nouse vatsahapot suuhun, eikä tarvitse oksentaa välissä, vaan saa kävellä ja nauttia elämästä ja tuntea kuinka kroppa voi hyvin kun saa liikettä. Ihan parasta. Täältä tullaan aktiivinen ja liikkuvainen elämä.

Marin_silmin-9678

Marin_silmin-9696Marin_silmin-9686

Marin_silmin-9684

Marin_silmin-9659

Marin_silmin-9657

neule Arela / kauluspaita Andiata / nahkahousut Rick Owens / kengät Terhi Pölkki / rannekorut ja laukku Hermès / brooch Chanel

Mitä sinulle kuuluu? Kuinka viikonloppusi on mennyt?

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.