3 hyvää asiaa

Blogeissa on kiertänyt nyt paljon tämä 3 hyvää asiaa -haaste ja hetken aikaa asiaa pohdittuani päätin minäkin siihen osallistua. Alkuun vähän epäröin, sillä itsekriittisyyteni vuoksi tämä oli yllättävän vaikea.

Marin_silmin-0031-2

Marin_silmin-0059-2

Kolme hyvää asiaa päivissäni

Koirat. Marsan ja Alman tärkeys elämässäni on todella vaikea kuvailla sanoin. Ne vaan ovat niiiiin tärkeitä minulle. Aina iloisia, onnellisia pikkukoiria, joiden kanssa unohtuu heti kaikki murheet ja iloisuus täyttää mielen. Nauran tyttöjen kommelluksille kymmeniä kertoja päivittäin ja juttelen niille vähän väliä.

Mielekäs työ. Rakastan työtäni ja meidän porukka on ihan mahtava. Olen ennenkin kertonut blogin puolella, että on huikeaa olla mukana kasvuyrityksessä jossa jokainen tekee kaikkensa kasvun eteen ja me-henki on korkea. Meidän tiimi on vaan paras ja kuin toinen perhe minulle.

Ruokailut. Ei ole mikään salaisuus, että rakastan ruokaa ja syömistä ja tykkään kokkailla. Suunnittelen usein menuja useiksi päiviksi etukäteen ja etenkin jos kokkailemme yhdessä puolisoni kanssa, niin se on ihan parasta. Nyt kun syöminen alkaa pikkuhiljaa sujua ja olen jo maistellut vähän kiinteää ruokaa, huomaan konkreettisesti sen kuinka onnelliseksi tulen ruuasta.

Marin_silmin-0022-3

KOIRA5

Kolme hyvää asiaa minussa

Positiivisuus. Uskon aina, että asiat järjestyvät ja jaksan valaa iloisuutta ja positiivisuutta myös muihin. Näen myös ne pienet hyvät asiat. Nauran paljon ja suhtaudun elämään rennon positiivisesti.

Kyky heittäytyä. Olen se ”enemmän innokas kuin älykäs” -tyyppi, joka uskaltaa heittäytyä mukaan hulluihinkin juttuihin. Kerranhan täällä vaan eletään, joten eletään täysillä. Ja jos menee perse edellä puuhun, niin ensi kerralla tehdään sitten paremmin. Moni hauska tapahtuma olisi jäänyt kokematta ja hyvä tarina syntymättä, jos en olisi uskaltanut heittäytyä mukaan.

Tehokkuus. Tykkään, että asiat tehdään tehokkaasti ja järjestelmällisesti ja toimin itse aina mahdollisimman tehokkaasti ja järjestelmällisesti. En voi sietää että asioita tehdään laiskanletkeästi vähän sinne päin vailla järkevää ja tehokasta suunnitelmaa. Jos hommiin ryhdytään, niin tehdään ne järjestelmällisesti ja tehokkaasti. Piste.

Marin_silmin-0196-3

Marin_silmin-0197-3

Kolme hyvää asiaa elämässäni

Lähipiiri. Lähipiirini on pieni, mutta sitäkin tärkeämpi minulle. Vaikka olen hyvin puhelias ihminen ja tutustun ihmisiin todella helposti, olen myös erittäin erakko luonne. Näennäisesti saatan kertoa paljon, mutta lasken hyvin harvoja ihmisiä oikeasti lähelleni. Ne, jotka ovat lähellä, ovat sitten todella tärkeitä ja heidän puolestaan tekisin mitä tahansa.

Puoliso. Erilaisuuksista huolimatta olemme loistava tiimi. Täydennämme ja tuemme toisiamme monissa asioissa ja arki sujuu. Harva ihminen jaksaisi tällaista puolisoa jollainen minä aika ajoin olen, ihan superrasittava tyyppi, kun sille päälle satun. Mutta siinä hän seisoo rinnalla ja aika-ajoin pudistelee päätään epäuskoisena, että mitä nyt taas.

Onnellinen ja omanoloinen arki. Hyvä elämä koostuu minulle onnellisesta ja toimivasta arjesta. Kun arki on omanoloista ja sujuvaa, kaikki on hyvin. Ja sellaista minun arki on. Olen onnistunut rakentamaan elämääni sellaisilla palikoilla, että tässä on hyvä olla, jokaisena päivänä. Tottakai elämässä on vastoinkäymisiä ja surua ja murhetta (kenelläpä ei olisi), mutta kun se peruselämä on rakennettu vakaalle, turvalliselle ja hyvälle pohjalle, niin sieltä on helppo taas ponnistaa hyviä asioita ja hetkiä kohti.

Marin_silmin-0242

Marin_silmin-0250

Kolme  hyvää asiaa tänä vuonna

Reissut. Tiedossa on taas aivan loistavia reissuja aivan mahtavassa seurassa. Matkustaminen on kyllä sellainen elämän suola, että se on aina hyvä ja odotettu asia. Ainakin Nizza ja Espanja on jo odottamassa keväälle.

Yrityksen eteenpäin meneminen. Olen nykyään osakkaana yrityksessä, jossa työskentelen ja odotan kyllä tältäkin vuodelta paljon huikeita juttuja. Jo ensimmäisen kuukauden aikana on tapahtunut paljon ja en malta odottaa millainen vuosi me oikein rakennetaan tänä vuonna. Tiimi on täynnä todellisia ammattilaisia ja niin kovia tyyppejä, joten uskon, että priimaa pukkaa.

Aktiivinen arki. Nyt kun näyttäisi siltä, että pitkästä aikaa pääsee liikkumaan ilman kipuja, niin odotan innolla että pääsen taas rehkimään salilla, testaamaan uusia lajeja ja mennä aika-ajoin rauhoittumaan joogaan. Ja juoksutossut on pakko kaivaa naftaliinista.

Marin_silmin--5

Marin_silmin--9

Kolme hyvää asiaa blogissani

Lukijat. Saan päivittäin teiltä kommentteja yksityisesti instaan ja sähköpostiakin aika usein ja välillä myös kommentteja tänne bloginkin puolelle. Mieltäni lämmittää joka kerta, kun kerrotte, että olette löytäneet jonkun uuden suosikkituotteen blogini ansiosta tai jaatte kanssani elämäänne tai ajatuksianne. Olen oppinut niin valtavan paljon uusia juttuja ja ajattelemaan asioita myös eri näkökulmista. Kiitos siitä, kiitos että olette matkassa mukana.

Aitous. Blogini on sekoitus vähän kaikkea, mutta ennen kaikkea se on aito. Päivän asut ovat aitoja, mielipiteet myös. Elämäni on aitoa, iloineen ja suruineen. Välillä kauhistelen trendikotkotuksia enkä koskaan suosittele mitään, minkä takana en pysty 100%:sti seisomaan. Joskus olen miettinyt onko aitous jopa vähän tylsää, kun sen ansiosta tai takia blogistani ei löydy uusimpia trendivillityksiä tai smoothiebowleja sängyssä kuvattuina, mutta ei minun elämäni ole sellaista, joten miksi blogikaan olisi.

Oppiminen ja kehittyminen. Blogin kautta on oppinut paljon uusia asioita, niin valokuvaamista, koodaamista kuin kirjoittamistakin. On mukava nähdä kehitystä ja haastaa itseään vielä lisää. Tänä vuonna haluaisin tehdä myös videoita, mutta mietin vielä vähän tulokulmaa ja videoiden sisältöä. Haluaisin että niissä olisi aina joku punainen lanka, koska en usko, että ketään kiinnostaa, jos höpötän kädet heiluen jotain höpöhöpö juttuja 15 minuuttia putkeen. Ainakaan itse en jaksa sellaisia videoita katsella, koen että se on ajanhukkaa.

Marin_silmin-0555

Tällaisia ajatuksia minulla tämän haasteen tiimoilta. Mitkä ovat sinun kolme hyvää asiaa?

 

2 kommenttia artikkeliin ”3 hyvää asiaa

 1. Yksi video voisi olla gluteenittomien karjalanpiirakoiden leipominen tai muiden glut. taikinoiden käsittely. Muistanko mä väärin, eikö sulla ollut karjalanpiirakoista ohje? Gluteenittomat taikinat ei vaan suostu käyttäytymään! Kaikki kokeilut on päättyneet samaan lopputulokseen. Olen onnistunut tekemään sementtiä.

  Tykkää

  1. Moi Anna, loistava idea. Juu, blogista löytyy karjalanpiirakoiden ohje. Tämä laitetaan työn alle.

   Gluteeniton leivonta on kyllä omanlaistaan touhuamista ja aika monta kertaa on menty perse edellä puuhun, mutta onneksi myös onnistuneitakin kokeiluita on 😊.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.