2 x kesäasu 2018

Marin_silmin-0019-2

Marin_silmin-0021-4

Marin_silmin-0005-2

Marin_silmin-0015-7

Nyt sairasloman aikana olen nettishoppaillut todella vähän. En oikeastaan ollenkaan. Ja itse asiassa sitä mukaa kun on tullut sähköpostiin verkkokauppojen mainosviestejä, olen poistanut itseni suurimman osan sähköpostilistoilta. En vaan jaksa sitä ainaista ”osta osta osta” -tulvaa. Näin on hyvä, ostan silloin kun itse haluan, en silloin kun jotain tuputetaan.

Yhden huikean löydön kuitenkin tein VC:sta. Olin jo kuvissa näkyvää Majen liiviä ihaillut siellä moneen otteeseen (ja myös ihan uutenakin alkuperäishinnalla), kunnes myyjä tiputti siitä hieman hintaa ja minä tyttö menin vielä tinkimään päälle. Ja kun löytyi kumpaakin miellyttävä hinta, niin olihan se ostettava. Jännitin tuotteen saapumista, sillä kuntoluokitus saattaa olla aina pienoinen yllätys kun VC:sta tilaa. Priimaa kuitenkin pukkasi ja niin pehmeää ja laadukasta lampaannahkaa, että haluaisin nukkua tuo liivi päällä. Ja saman tien suunnittelin kaksi tulevan kesän lempiasua. Mitäpä sitä muutakaan keskellä talvea, tammi-helmikuun vaihteessa, tekisi, kuin suunnittelisi ensi kesän festariasuja.

Ja festareista puheenollen. Ensi kesänä rokataan ainakin Provinssissa, sillä Volbeat tulee sinne esiintymään. Siellä siis näette takuuvarmasti allekirjoittaneen rokkailemassa luultavasti jommassa kummassa asussa. Luulisin, että  farkuissa.

Marin_silmin-0025-6

Marin_silmin-0040-4

nahkaliivi Maje / farkut Zara / t-paita ja silkkimekko Samsoe& Samsoe / silkkihuivi Alexander McQueen / tennarit, bikerbuutsit ja laukku Chanel / rannekorut Hermès

Marin_silmin-0042-5

Kumpi asu on sinun mielestä parempi festareille?

Ai niin, minäpä pääsen jo huomenna töihin, ihan mahtavaa. On tätä odotettukin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.