Alehaukan onnenpäivä

Marin_silmin-0224-4

Marin_silmin-0226-3

Tällä viikolla minua lykästi! Kävin apteekkireissun yhteydessä muina naisina myös Minun/Min putiikilla katsomassa mitä kaikkea tytöt olivat alentaneet -60%. Ja siellähän se oli, syksyllä kovasti ihailemani Samsoe&Samsoen keltainen kyyttoni odottamassa minua, viimeinen kappale vieläpä. Kyyttoni lähti kottiin kanssani. Uskon, että tämä oli tarkoitettu näin.

Vielä en ole ennättänyt ottaa laukkua käyttöön, mutta olen ihastellut sitä joka päivä. Se on hyvin samanoloinen kuin Celinen Trio laukku ja myös tässä on kolme osiota, tosin kiinteästi toisissaan kiinni. Menee crossbodyksi ja olkahihnan saa halutessaan irti. Tykkään tummista metalleista ja erityisesti tuosta nahan kyytton -kuvioinnista ja väristä. Ihana väripilkku kesään. Tänään se pääsee neitsytmatkalleen, kun lähden äänestämään.

Onko sinulla kokemusta Samsoe&Samsoen laukuista? Tämä on minun ensimmäinen ko. merkiltä, enkä tiedä minkälainen on nahan laatu. Ainakin merkin nahkakengät ovat olleet kivoja, joten josko laukkukin olisi.

Mukavaa sunnuntaita.

P.S. Ai niin, tiesittekö, että Minun/Min muuttaa? Helmikuun aikana liike siirtyy osoitteeseen Hovioikeudenpuistikko 13.

Marin_silmin-0227-3

Marin_silmin-0233-2

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.