Äitiinsä tullut

Marin_silmin-9615

Marin_silmin-9626

Marin_silmin-9598

neuletakki By Malene Birger / farkkupaita Levis / poolo Nanso / nahkahousut Michael Kors / brooch, kello, laukku ja tennarit Chanel

Poolopaita ja farkkupaitis, äitini erittäin usein käyttämä kombo. Jos jotain muistan hänen käyttäneen paljon, niin tuota yhdistelmää. Joten pitihän se testata. Ja ihastua. Ei huono, itse asiassa aika hyvä. Äitiinsä tullut, jälleen kerran.

Olen innostunut pitkästä aikaa oikein kunnolla poolopaidoista ja survonut niitä niin neuleiden, kauluspaitojen kuin bleisereidenkin alle. Välillä en oikein välittänyt käyttää niitä, kun tuli sellainen olo, että kaikki kolme kaksoisleukaa oikein lepää poolokauluksen päällä, mutta levätköön. En välitä.

Marin_silmin-9642

Marin_silmin-9638

Marin_silmin-9607

Ihmettelinkin jo instassa, että mitä minun kasvojen iholle on tapahtunut. Se on näpytön ja supersileä. Näihin kuviin laitoin hieman päivävoidetta, johon sekoitin vielä kasvovoidetta, eli tosi kevyt peitto ja iho näyttää kyllä pitkästä aikaa oikein hyvältä. Muuta en keksi, kun sen BioEffectin seerumin, se on oikeastaan ainoa muutos mitä on tapahtunut. Ja toki nyt saikulla ollessa olen mehustanut lähes joka päivä ja syönyt kasvisruokaa, joten ruokavaliokin on ollut oikein puhdas ja ihoa tukeva.

Ja hiuksia en ole värjännyt kohta vuoteen. Nyt, kun olen käyttänyt sellaista uutta ekoshampoota, tuntuu, että hiukset ovat tummentuneet jonkun verran. Minusta omassa sävyssä on ollut iso muutos entiseen. Täytyy kokeilla kirkastaa niitä vaikka sitruunalla, jos alkaa enemmänkin häiritä. Toistaiseksi mennään nykyisellä.

Marin_silmin-9619

Marin_silmin-9647

Marin_silmin-9612

Nyt toivotan sinulle ihanaa lauantain jatkoa. Minä lähden lojumaan loppuillaksi sohvalle ja tuijottamaan Blacklistia. Katsoin sen 2 ensimmäistä tuotantokautta Netflixistä ja sitten piti siirtyä Viaplayn puolelle katsomaan loput, kun Netflixissä ei ollut kausia enempää. Ennätys taitaa olla 9 jaksoa putkeen. Nimimerkillä, vähän on tylsää tämä kotona olo.

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Äitiinsä tullut

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.