Arkistojen kätköistä

Tiesittekö, että olen pitänyt vuosia sitten myös blogia? Irtokarkki elämää -niminen blogi sai alkunsa 2010 ollessamme Jenkeissä. Puolisoni teki pitkää päivää töissä ja minulla ei ollut muuta kuin aikaa, joten perustin blogin. Alkuun kirjoitin pelkkiä tekstejä ja ihmettelin jenkkien ja maailman menoa. Suomeen palattuani ja äitini kuoleman jälkeen aloin myös kuvaamaan päivän asuja, kukkia ja koiria silloiseen blogiini. Viimeinen päivitys oli vuodelta 2012. Kaiken kaikkiaan 295 tekstiä, huh. Olen nyt tämän aamun lueskellut noita vanhoja tekstejä ja kauhistellut kuvia, voi hyvänen aika. Ja koska haluan että myös te pääsette ihmettelemään ja nauramaan näitä kuvia, niin päätin sitten jakaa arkistojen helmiä, eli vanhoja asukuviani. Laatu on kuvissa umpisurkea, kun siihen aikaan ei tullut panostettua oikein kuviin, mutta kyllä niistä selvän saa.

Ylläolevan vasemman kuvan hiuksia kaipaan tuon tuosta. Ne oli ihanat.

Vasemmassa kuvassa olevat Acnen Pistol buutsit minulla on edelleen, ne on ostettu muistaakseni 2010. Nuo oikean kuvan nahkahousutkin taitaa vielä löytyä, mutta en usko, että mahtuu enää jalkaan. Muistan että tuolla oikeanpuoleisella asulla kävin keilaamassa ystäväpariskunnan kanssa. Vähän huonosti taipui kireät nahkikset.

Mulberrykausi vasemmassa kuvassa, laukun omistan edelleen (lahja puolisolta), mutta vyötä ei ole enää. Oikean kuvan silkkitoppi on edelleen käytössä.

Vasemman kuvan asusta ei ole juuri mielikuvia, en oikein muista tuollaisen vihertävän kukertavaa paitaa. Ihan kivan näköinen, mutta oikeassa kuvassa oleva villatakki minulla on edelleen, se on äitini vanha.

Possupöksyt minulla on edelleen, tosin, ihan noin löysät ne eivät ole jalassa enää, nimimerkillä possuilija ja tuo vihreä silkkipaita oli kirppislöytö. Merkki oli joku kotimainen ja taisin maksaa siitä euron pari.

Vasemmanpuoleisen kuvan legginsit muistan, tykkäsin niistä kovasti. Tuo tunikamallinen paita minulla on edelleen, se on H&M:ltä ostettu. Tuo kaulakoru oli joku ihmeellinen uniikki juttu, noissa valkoisissa lapuissa luki jotain tekstejä. Oikean puolen kuvan t-paita minulla on edelleen, ostettu silloin 2010 Jenkeistä ja farkutkin löytyy edelleen, ne on D&G:n, vuodelta 2008 tai 2009.

Tuon vasemman kuvan Max Maran kashmirneuletakin käytin ihan puhki, viimeiset vuodet se oli ainoastaan kotiasu käytössä. Se oli ihanan pehmeä. Ja tuo Miss Piggy neuletakki oli Stockan alelöytö, kashmiria sekin. Ja sitä ei kyllä enää löydy.

Jestas nuo vasemman kuvan hiukset, rakastin niitä. Leikkaisin takaisin anytime, jos malli olisi yhtään helpompi. Oikean kuvan silkkihuivin omistan vieläkin.

Oikean kuvan silkkinen t-paita minulla on vieläkin ja Mulberryn Alexan annoin kummitytölleni.

Oikeanpuoleisesta asusta tykkään edelleen, itse asiassa ei ole pitkä aika kun myin pois tuon kauluspaidan ja ehkä nyt vähän harmittaa. Ja eniten harmittaa, että myin pois nuo bling bling kengät, ne oli ihan mahtavat Michael Jackson kengät. Vasemmanpuoleista asua en edes viitsi kommentoida. Kamala täti.

No, mitäs mieltä näistä asukuvista? Ja satuitko lukemaan vanhaa blogiani?

 

7 kommenttia artikkeliin ”Arkistojen kätköistä

 1. Hei. Ihan hyviä arkiasukokonaisuuksia, enemmän ja vähemmän yritystä. Myös minulla on vuosia vanhoja vaatteita, jotka saatan ottaa uudelleen käyttöön. Vielä kun on runsaasti tilaa, ei ole ollut kovin suurta tarvetta arvioida kaappien sisältöä. Irma

  Tykkää

  1. Moi Irma, kiitos viestistä. Omasta kaapista kyllä tekee hyviä löytöjä välillä. Oli hauska selata noita vanhoja kuvia ja todeta monen vaatteen ja asusteen kohdalla, että ne on vieläkin käytössä. Laatu ja ajattomuus, onneksi olen tajunnut sen yhtälön jo kauan sitten. Mukavaa viikonloppua.

   Tykkää

  1. Moi Minna, juu ne lyhyet oli ihanat ❤️. Polkka korostuu vielä peruukkimaisesti koska oli aika pitkälti kalju sieltä alta 🙈, onneksi on tuota tukkaa vähän reilummin.

   Tykkää

 2. Hei Mari, kivat noi lyhyet hiukset, mutta tosi hyvät on myös sinun nykyiset hiukset. Minullakin on paljon vanhoja vaatteita tallessa ja kaapeista tekee aina välillä hyviä löytöjä. Kannattaa satsata laatuun ja huolelliseen vaatehuoltoon 😊

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.