Hajamielinen

 

Marin_silmin-0199-2

Marin_silmin-0212-2

Marin_silmin-0214-3

Eilen illalla hoin mielessäni listaa mitä minun pitää tänään tehdä. Toistin ja toistin tuota listaa mantramaisesti ja reteästi olin sitä mieltä, että kyllä minä sen nyt aamulla vielä muistan, ei sitä mihinkään tarvitse ylös kirjoittaa. Samoin kuin tämän päivän postausaiheen. No en perkele muista enää! Joo-o, ruuan laitan, kyllä, mutta mitä ihmettä ne muut asiat olivat tuolla listallani, sitä en muista enää millään.

Siitä syystä olen tänään tehnyt sitten vähän kaikenlaista. Aloittanut yhden homman, jonka seurauksesta olen muistanut toisen asian ja jättänyt tuon ensimmäisen homman kesken, koska tuo toinen asia täytyy hoitaa asap ja nyt koti on täynnä puolitiehen jääneitä askareita ja muistuttaa lähinnä kaaosta. Pyykitkin olen laittanut kuivamaan, puoliksi. Puolet odottaa vielä koneessa, koska sekin homma keskeytyi jonkun tärkeämmän tieltä. Mutta sitä ruokaa en ole vielä laittanut, ainoata hommaa minkä siltä eiliseltä listaltani muistan. Ja tällä menolla se jääkin tekemättä, kun näitä uusia juonenkäänteitä tulee jatkuvasti.

Marin_silmin-0203

Marin_silmin-0217-3

Innostuin myös tänään yhdistelemään vaatteistani uudenlaisia komboja ja koin taas positiivisen herätyksen omista vanhoista rytkyistäni. Se onkin ihan parasta, innostua uudestaan omista vanhoista vaatteista ja todeta ettei todellakaan tarvitse mitään uutta, kun nykyisistäkin saa todella kivoja asukokonaisuuksia. Välillä onkin kiva sukeltaa oman vaatehuoneen uumeniin ja testailla mihin kaikkeen se taipuukaan. Idea tähän lähti yhdestä instakuvasta, joka jäi mieleeni pyörimään, koska minulta löytyi vastaavat elementit kaapistani, mutten ollut ajatellut sellaista komboa mikä kuvassa näkyi. Nyt odotan innolla, että tuo räntäsade väistyisi pian ja pääsisin kuvaamaan näitä asuja myös teille nähtäväksi.

Ja tämän päivän kuvat, niitäkin näpräsin jossain vaiheessa, kun halusin ottaa värikkäitä sommittelukuvia, kun ulkona on niin harmaata. Kaipaan tällä hetkellä lämpöä, aurinkoa ja väri-iloittelua ja siitä syystä ennätin jo selailla myös matkojakin tänä aamuna, mutta en muistaakseni varannut mitään lomaa. Toivottavasti ainakaan. Hajamielisenä unohtaisin vielä, että minne oikein reissun varasin.

Marin_silmin-0205

Marin_silmin-0222-4

En kai ole ainoa, joka on vähän hajamielinen välillä?

Ja nyt lähden hoitamaan jokaisen aloittamani asian loppuun asti. Ja teen sen ruuan.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.