CCL / Crazy Chanel Lady

Marin_silmin-9085

Marin_silmin-9077

Marin_silmin-9101

Eilisessä postauksessa kerroinkin hankkineeni VC:sta itselleni Chanelin kashmirneuleen. Se on tämä näissä kuvissa esiintyvä neule. Malli on todella erikoinen, paidassa on toppi osa, jossa alhaalla taskut ja sitten on tuollainen kangasosa päällä, joka näyttää ihan hihoilta, mutta kangasosa on alhaalta auki, kuten kuvista näkyy. Vaikea selittää, mutta onneksi kuvista saa kyllä osviittaa. Tuo neule on varmasti erinomainen Suomen kesissä, kun on aina vähän viileää ja itse kun en tykkää kulkea pelkissä topeissa, niin tuo paita sekä suojaa kädet, että lämmittää mukavasti. Materiaali on oikein paksua ja pehmeää kashmiria.

Minusta neuletta voi käyttää myös kauluspaidan päällä, kuten sen tänään yhdistin ja siitä saa kelpo toimistovaatteen. Itse asiassa tuolla kombolla neule olikin jo viikolla toimistolla päällä. Nauroin aika makeasti, kun neuleen purin paketistaan ja sovitin, sillä myyjä kertoi minulle, että neuletta voi pieni ihminen käyttää vaikka mekkona… Noh, tiedän etten ole kovin pieni ihminen, mutta ei tuosta kyllä ihan heti mekkoa kenellekään saa…

Marin_silmin-9109

neule, brooch, kengät, sormukset ja laukku Chanel / kauluspaita Andiata / nahkahousut Michael Kors / rannekorut Hermès

Marin_silmin-9119

Marin_silmin-9114

Nauroin myös maha kippurassa käsitellessäni näitä kuvia. Kyllä sulautuu ihonvärini ihan täydellisesti taustalla olevaan rakennukseen. Talven valkoinen, sanoisin. Tosin, kerran eräs kosmetologi sanoi kauniisti, että ihoni väri on norsunluunvalkoinen, ei varmaan kehdannut sanoa että kalmankalpea.

Mukavaa lauantaita sinulle. Miten joulukuun alku on lähtenyt käyntiin? Oletko tehnyt jo joululahjaostoksia?

2 kommenttia artikkeliin ”CCL / Crazy Chanel Lady

 1. Ihana neule! Ja tuo Boy ❤ Mä olen joskus tuumannut, että ihonsävyni on kesällä norsunluunvalkoinen ja talvella sävyä "puhtaat valkeat lakanat"… 🙂

  Tykkää

  1. Moi Meeri, ja kiitos, neule sekä Boy on kyllä aika kivoja ❤ .

   Hei tuo onkin hyvä, tuo puhtaat valkeat lakanat, täytyy painaa se mieleen. Sillä sitä tämä omakin iho on 😀 .

   Mukavaa itsenäisyyspäivää sinulle Meeri.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.