Insinöörin leikkaama tukka ja Christmas jumper

Marin_silmin-8993

Ho ho ho. Joulukuu on täällä. Apua.

Mihin tämä vuosi on oikein mennyt? Nyt jo joulukuu. Uskomatonta.

Tällä viikolla tapahtunutta:

– Pakotin puolisoni leikkaamaan hiukseni. Annoin hänelle käteen koirien trimmaussakset ja tsemppioluen ja kuvissa näette lopputuloksen. Ihan hyvä tuli. Aluksi oli reilu 3 cm:n heitto eri puolissa, mutta nyt jo aika tasainen. Tässä ei kuulkaa enää mitään parturia tarvita, kun on kotiparturi omasta takaa.

– Duunia on painettu ihan urakalla, joululomaa odotellessa. En muuten pääse firman pikkujouluihin, sillä olen samana päivänä vetämässä Chanel leideille (100 naista!) pikkujoulut Helsingissä.

– Vein Combo -kirppikselle paljon hyvälaatuista vaatetta myyntiin, ihan superhalvalla. Löydät tuotteet pöydästä numero 117. Pöytä on joulukuun puoliväliin asti varattuna.

– Lisäksi laitoin tuotteita myyntiin yhteen fb:ssä olevaan design merkkejä myyvään -ryhmään. Siellä on viikonloppuna supersuosittu huutis, ja lähtöhinnat on minun tuotteilla kyllä tosi edulliset, toivottavasti kaikki menee. Jos ei mene, niin ilmoittelen täällä tuotteita mitkä jäi yli.

Marin_silmin-8999

– Juttelimme eilen puolisoni kanssa että pitäisikö ostaa tänä vuonna sellaiset matchy matchy christmas jumperit, kun olemme niin jouluihmisiä (not!). Puolisoni soitti minulle tänään töihin, että hänellä on minulle pikkujoululahja (luulin saavani kukkia) ja yllätys oli melkoinen, kun kotona odotti ikioma Lidlistä ostettu Christmas jumper. Siis tuo poropaita mikä näkyy näissä kuvissa. Eikö ole ihana (lue ironisella äänensävyllä)?! Laitan sen jouluviikolla joka päivä töihin.

– Alman kanssa on käyty eläinlääkärissä harva se päivä. Kohtutulehdus. Mutta toivottavasti selvittiin säikähdyksellä ja lääkityksellä.

– Sain leikkauslähetteen ja tarkan päivän tietooni milloin joudun/pääsen refluksileikkaukseen. Tammikuussa ollaan taas operaatiossa. Toivottavasti tästä ei tule joka tammikuinen tapa. Edessä siis melkoinen vellikuuri, joten tällä hetkellä syödään niin paljon kuin eteen kannetaan ruokaa. Tankkauskuuri.

– Tankkauskuurin takia tein maailman parhaita gluteenittomia pullia. Pirkan valmis gluteeniton pullataikina on erinomaista, erittäin hyvä. Tein eilen voisilmäpullia, niin että pullat suorastaan uivat voissa. Niistä tuli niin hyviä, että ahmimme puolisoni kanssa niitä kaksi putkeen. Kolmansia emme enää kehdanneet syödä, vaan jätimme ne tälle päivälle. Mutta ei ne enää niin hyviä olleet. Eli jatkossa, note to self, syö kaikki pullat kerralla!

Marin_silmin-8983

– Sain kollegaltani hänen virkkaaman tuubihuivin. Jestas se on kaunis. Miten jotkut voi osata tehdä niin huikeita juttuja virkkaamalla, en tajua. Tuubihuivista löydät jo kuvan instasta (@marinsilmin), mutta kuvaan sen kyllä myös blogiin.

– Mitäs muuta… Ai niin, sain odottamani lähetyksen VC:stä (Vestiaire Collective). Kaunis Chanelin kashmirneule, jonka onnistuin saamaan edullisesti ja oli vielä aitokin. VC:sta ostetut tuotteet kun kannattaa aina myös aitouttaa itse jossain muualla. Siitä näette kuvia viikonlopun aikana. Tarkoituksena on kuvata paljon kuvia varastoon, sillä puolisoni karkaakin sitten Japaniin ja minä jään juhlimaan satavuotiasta Suomea ypöyksin. Pidän pyjamabileet itselleni (vaatekriisi, sillä en tiedä puenko päälleni Nalle Puh paitulin vai Snoopy pyjaman) ja ahmin herkkuja tytöt kainalossa ja ihastelen pukuloistoa telkkarista. Kerrankos sitä Suomi 100 täyttää, joten juhlitaan nyt kunnolla.

Ihanaa viikonloppua. Palataan viikonloppuna kunnon asukuvien kera. Nämä oli pakko tulla jakamaan, kun Alma söpöili niin kivasti.

Marin_silmin-9003

2 kommenttia artikkeliin ”Insinöörin leikkaama tukka ja Christmas jumper

  1. Mitä tarkoittaa aitouttaa? Onko se niinku vanhoissa maalauksissa, että viedään jonnekin tutkittavaksi, onko kyseinen asia aito?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.