Bioeffect EGF seerumi

Marin_silmin-8620

Marin_silmin-8625

Oletko etsinyt itsellesi laadukasta ja hyvin kosteuttavaa ihoseerumia, joka korjaisi ikämuutoksia? Oletko kaltaiseni 30+ vuotias, joka on herännyt pikkuhiljaa seerumien tärkeyteen ja jolla on herkkä iho?

Olen käyttänyt nyt erilaisia seerumeita kasvojeni iholla muutamien vuosien ajan, aktiivisesti ehkä 3-4 vuotta. Sitä ennen säännöllisen epäsäännöllisesti. Ihoni on myös hieman haastava, sillä reagoin ihollani heti muutoksiin mitä elämässä tapahtuu ja ihoni on hyvin herkkä. Lisäksi se on, etenkin talvisin, erittäin pintakuiva, ja naamaa kiristää herkästi ja se suorastaan imee itseensä kaikki mahdolliset kosteusvoiteet ja seerumit. Olen käyttänyt eri merkkien seerumeita ja ollut osaan enemmän tyytyväinen kuin johonkin toiseen, mutta aina on tuntunut ettei sitä napakymppiä ole löytynyt.

Marin_silmin-8640

Tuossa vajaa kuukausi sitten viestittelin ihanan laukkukaverini kanssa ja onneksi tuli puhetta siitä että puolisoni on reissussa ja että mitähän haluaisin tuliaisiksi. Meni 2 sekuntia, kunnes hän lähetti minulle kuvan Finskin kuvastosta ja käski testaamaan Bioeffectin EGF seerumia. Ja minähän laitoin puolisolleni käskyn tuoda vaimolle nuorentavaa seerumia ja paluumatkalla lentokoneessa puolisoni työkaverit olivat kysyneet että tietääköhän puolisoni nyt yhtään mitä on tekemässä, kun hän rohkeasti ostaa vaimolle ”ryppyvoidetta” tuliaisiksi. Kun puolisoni oli kertonut, että rouva itse käski tuomaan, olivat kaikki huokaisseet helpotuksesta.

Bioeffect on islantilainen merkki ja Bioeffect tuotteet ovat maailman ensimmäiset ihonhoitotuotteet, jotka sisältävät kasveissa valmistettuja solukasvutekijöitä (ohrasta). Lisäksi Bioeffectin puhtaus ja ihon luonnolliset paranemismahdollisuudet ovat keskeisiä heidän tutkimukselleen sekä tuotekehittelylleen. Tuotteissa ei ole minkäänlaisia säilöntäaineita, hajusteita eikä tarpeettomia kemikaaleja. Yhteistyössä eri asiantuntijoiden kanssa he ovat yhdistäneet epidermaalisen kasvutekijän (EGF) näihin puhtaisiin aineksiin ja luomaan tuotteen joka täydentää, kosteuttaa, ravitsee ja uudistaa ihoa ja tuo heleyttä herkällekin ja rasittuneelle iholle.

Marin_silmin-8644

No mikä ihme tuo EGF sitten on, ajattelin kun tutustuin tuotteeseen ja mitä virkaa sillä on ihollemme? Alla kaksi lainausta Bioeffectin omilta sivuilta:

”Vuonna 1986 kaksi tutkijaa sai lääketieteen Nobelin pal­kin­non keksittyään solukasvutekijän ja sen elintärkeän tehtävän ihmisen ihon terveydelle. Tämä kasvutekijä ni­mettiin epidermaaliseksi kasvutekijäksi (Epidermal Growth Factor, EGF). Viimeiset kymmenen vuotta biologimme ovat työs­ken­nelleet tuottaakseen tätä ja muita proteiineja puhtaalla ja luontoa suojelevalla menetelmällä. Patentoitavaa biotekniikkaa käyttäen he ovat keskittyneet ponnistelemaan epidermaalisen kasvutekijän (EGF) tuottami­seen ohran siemenistä syrjäyttäen näin tavanomaisen E. coli –bacteerin tai eläinsolun käytön EGF:n tuotannossa.”

”Kun iho on nuori, se tuottaa itse kylliksi omaa epidermaalis­ta kasvutekijäänsä, EGF:ää nuorekkaan hehkun säilyttämi­sek­­si. Iän myötä ihon luonnollinen EGF:n tuotanto vähenee, ja iho alkaa menettää kiinteyttään ja joustavuuttaan. Ihoon al­kaa ilmestyä ohuita juonteita ja orvaskesi näyttää himmeäm­mäl­tä. Ajan myötä ihokerroksen kollageenin ja elastiinin mää­rä vähenee, iho ohenee ja ryppyjä alkaa muodostua.

Epidermaalinen kasvutekijä, EGF toimii luonnollisena viestinvälittäjänä ihon solujen välillä. EGF tunnistaa eritysen reseptorin ihosolun pinnassa ja kytkeytyy siihen. Reseptori vuorostaan välittää viestin solun tumalle, so­lun ´ohjauskeskukselle´ monimutkaisen soluviestiketjun kautta. Tumassa viesti aktivoi solun lisäämään kollageenin ja elastiinin määrää.”

Marin_silmin-8655

Bioeffect EGF on siis hoitoseerumi, joka sisältää tuota epidermaalista kasvutekijää (EGF) ja tämä auttaa vilkastuttamaan solujen uusiutumista. Eli seerumi korjaa ihon ikämuutoksia. Se lisäksi heleyttää ihoa, supistaa huokosia, kiinteyttää ja madaltaa juonteita ja parantaa ihon kosteudensitomiskykyä. Ei väriaineita, ei hajusteita eikä parabeeneja.

Olen käyttänyt seerumia nyt pari-kolme viikkoa joka ilta laittamalla sitä n. 4 tippaa puhdistetulle iholle, silmien ympärille ja kaulalle. Seerumin jälkeen en ole laittanut edes yövoidetta, koska sitä ei suositella käyttöohjeen mukaan (joskin voi laittaa, mutta sitten seerumin täytyy antaa imeytyä rauhassa) ja aina aamuisin herätessä iho on pehmeä, hyvin kosteutetun oloinen ja kuulas. Joskin alussa, ensimmäiset päivät, siihen ilmestyi aika paljon näppyjä, kuten ohjeessa varoiteltiinkin että niin saattaa käydä. Edelleenkin on tullut yksittäisiä näppyjä, mutta luulen, että kyseessä on enemmän hormonaaliset asiat kuin tuo seerumi. Lisäksi, jos joku kaltaiseni keliaakikko miettii, uskaltaako käyttää seerumia, jossa käytetty ohraa, niin kyllä uskaltaa. Pitoisuudet ohrasta ovat todella vähäiset, lue täältä enemmän tuosta tuotteen gluteenittomuudesta.

Olen ollut erittäin tyytyväinen tähän seerumiin ja aion jatkossakin ehdottomasti käyttää sitä. En olisi ikinä uskonut, että muutama tippa jotain seerumia voi kosteuttaa niin tehokkaasti ihoa, ettei edes kosteusvoidetta ole tarvittu, eikä ihoa ole yhtään kiristänyt. Lisäksi olen monena iltana selittänyt puolisolleni peilin edessä, että ”tule katsomaan miten mun iho täyteläistyy ihan silmissä, kun kaikki uurteet vaan katoaa tämän seerumin jälkeen”… (hän ei ole tullut katsomaan). Ainoa huono puoli tuotteessa on sen kallis hinta. Tuo Finnairin koneesta ostettu pakkaus (15 ml + 5 ml matkakoko) maksoi 129e (joskin oli alessa -20%). Mutta ilmeisesti säännöllisessä käytössä tuote riittää n. 3 kk:n ajaksi, vaikka 15 ml onkin todella vähän. Jatkossa minä aion kytätä noita Finskin alennuksia ja jos sinä olet lähiaikoina matkalla sinivalkoisin siivin, niin nappaa seerumi koneesta kokeiluun. Uskon ettet pety.

Marin_silmin-8661

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.