Mustat vaatteet ja koirankarvat

Marin_silmin-8692

Marin_silmin-8670

Marin_silmin-8679

Jos joku valehtelee sinulle joskus että jostain koirarodusta ei irtoa karvoja, niin älä usko. Kyllä irtoaa. On eri asia, että irtoaako joistain roduista paljon karvoja vai vähän karvoja, mutta kyllä niitä silti irtoaa. Kuten näette tämän päivän asukuvista, joita olisi tarjolla pitkästä aikaa. Mustat vaatteet ja valkoinen koira (josta ei pitäisi irrota karvoja), ja kuvissa näette lopputuloksen…

Meillä on kotona lukuisia tarraharjoja, ja ennen kuin lähdimme kaupungille syömään tänään, ja ottamaan nämä asukuvat, harjasin mustan neuleeni puhtaaksi karvoista (kuten teen joka päivä useita kertoja). Mitä kuitenkin unohdin tehdä, niin en muistanut harjata takin sisävuoresta karvoja pois ja ne imivät sitten takaisin neuleen pintaan, kun otin takin pois. Raivostuttavaa. Jatkossa siis meille pelkästään mustia koiria, niin tätä ongelmaa ei enää ole näkyvillä. Mustissa koirissa on myös se hyvä puoli, että vaikka kuinka olisi rapaa ulkona ja likaista, niin sisälle tullessa sitä likaa ei varsinaisesti huomaa ja saattaa laskea erittäin likaisen koiran vaalealle kangassohvalle, kunnes liian myöhään tajuaa virheensä (koettu monta kertaa). Eli pitäisikö sittenkin suosia jatkossa valkoisia koiria…?!

Marin_silmin-8676

takki Harris Wharf London / neule Uhana / nahkahousut Michael Kors / kengät Terhi Pölkki / laukku, huivi ja rannekorut Hermès / brooch Chanel

Marin_silmin-8700

Marin_silmin-8689

No suosipa sitä jatkossa mustia tai valkoisia koiria ja karvoilla vai ilman, niin tässä tosiaankin pitkästä aikaa päivän asua. Vanhoja ja tuttuja vaatekappaleita. Puolisoni halusi kaupungille shoppailemaan (ihan itse ehdotti), ja tämän näköisenä lähdin mukaan. Tosin yhdessäkään putiikissa emme vierailleet. Ryntäsimme kaupungissa suoraan nälkäisinä syömään, josta viinille ja ruokakaupan kautta kotiin. Melkoinen shoppailureissu. Mutta onhan ruokakin ja viini eräänlaista shoppailua ja ennen kaikkea sielunhoitoa. Hyvä ruoka, parempi mieli.

Ja nyt nauttimaan lauantai-illasta Suomi-Ruotsi pelin merkeissä. Ihanaa viikonloppua!

Marin_silmin-8699

Marin_silmin-8688

 

5 kommenttia artikkeliin ”Mustat vaatteet ja koirankarvat

 1. Heh, entäpä se tilanne, kun menet kylään koiratalouteen ja huomaat, että omat vaatteet suorastaan imee koirankarvoja. Kotiin tullessa on pakko riisua vaatteet melkeinpä jo ulkoportailla, ettei vaan omaan kotiin kulkeutuisi karvoja. Sen jälkeen kaikki vaatteet tuuletukseen ja pyykkiin. Taidan olla vähän neuroottinen, mutta joo.. ei kiitos koirankarvoja meidän kotiin:)

  Tykkää

  1. Totta. On minullakin muutama paikka josta kotiin tullessa vaatteet menee suoraan pyykkiin kun koirankarvoja on niin paljon 😂. Onneksi omista irtoaa vähän ja on sellaista höttöä joka jää hyvin tarraharjaan kiinni. Sellainen oikein lyhyt ja ”piikikäs” karva kun imaisee kiinni kuin iilimato eikä lähde millään.
   Olen yhden asunnon oston yhteydessä irrottanut asunnon lattialistat sillä niidenkin takana oli niin paljon koirankarvoja, huh. Itse kun on vähän neuroottisen tarkka siivoamisesta… 😂😂.

   Tykkää

 2. Tuttua on. Tosin meillä on russeli, jonka karva on piikikästä ja se onnistuu menemään neuleen sisään siten, että saa sormin nyppiä. Ja sitten kun lempivaatteet ovat juurikin mustia, niin ei ne kauniilta näytä.
  Mutta tarraharja on hyvä ystävä, mulla on niitä vähän joka paikassa 😀 Töissäkin löytyy oma harja.

  Tykkää

  1. Moi kaima. Joo, noi piikikkäät karvat on kyllä pahoja. Ne tarttuu oikein ihoonkin kiinni.

   Tarraharjoja menee meidän perheessä paljon, eli todellakin on hyvä ystävä.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.