VENNsday 1.11.2017

*Yhteistyössä VENN Vaasa

cof

Lupailin tovi sitten, että kerron mitä kivaa on luvassa yhteistyössä vaasalaisen uuden ravintolan VENN:n kanssa.

Heillä on VENNsday niminen konsepti, joka järjestetään aina silloin tällöin keskiviikkoisin ja nyt tulevana keskiviikkona, 1.11.17 klo 20.00-22.00, teemana on skumppaa, käsilaukkuja ja kashmiria. Ei tarvitse varmaan arvata että minä olen tuon teeman takana?! Kun minua kysyttiin tähän mukaan, ehdotin heti, että voisiko minun teemakeskiviikkona tarjoilla skumppaa, myydä ja ostaa käsilaukkuja ja ihailla Hemaisevan upeita kashmirtuotteita… Ja niinhän me sitten päätettiin tehdä.

Tule mukaan ensi keskiviikkona VENN ravintolaan Rewell Centeriin klo 20.00 – 22.00. Voit tulla ostamaan käsilaukkuja, ja halutessasi voit ottaa myös omia ylimääräisiä käsilaukkuja mukaan myyntiin. Sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen tai varata pöytää, jos haluat tulla myymään laukkujasi, riittää että ilmaannut paikalle laukkujesi kera. Paikan päällä laukkujaan myymässä minun lisäkseni on ainakin bloggaaja tuulanneli sekä ystäväni Kirsi on Hemaisevan ihanien kashmirtuotteiden kera paikan päällä. Kirsi lupasi antaa alennuksen kashmirtuotteistaan illan aikana shoppaileville. Suosittelen ehdottomasti tulemaan tsekkaamaan nuo kashmirtuotteet, takaan että rakastutte niihin yhtä paljon kuin minäkin. Ne on ihan huippuja. Ja hei skumppaakin on paikan päällä luvassa, aika täydellinen arki-ilta.

Minä otan myyntiin ainakin näissä kuvissa näkyvät laukut, eli Chanelin villaa + nahkaa olevan toten, mitä ei takuulla tule toista Suomessa vastaan (900e), sekä tuon Loewen vihreän herkkupalan (350e), jota on käytetty tasan 2 kertaa, eli laukku on ihan uutta vastaavassa kunnossa (ovh. 690e) ja sitten tuon Givenchyn herkkupalan (300e), joka on melkoisen rock ja katseenkääntäjä. Ehkä tongin vielä jotain muutakin mukaani.

Nähdään keskiviikkona!

VENNsday 1.11.2017
Skumppaa, käsilaukkuja ja kashmiria

VENN Vaasa
Rewell Center
klo 20.00 – 22.00

Löydät tapahtuman FB:sta täältä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.