Valoa pimeään

Marin_silmin-8552

Marin_silmin-8558

Marin_silmin-8579

Miten nämä ensimmäiset pikkupakkaset voivatkin tuntua niin viiltävän kylmiltä? Tuntuu ettei mitkään kerrokset ole riittävästi kun hytisen ulkona (sekä sisällä) ja sisällä ranteet ovat niin jäässä, että olen jo alkanut harkita tilaavani kokovartalokashmirpuvun.

Ilmeisesti kesän jäljiltä ei vaan ole tottunut näihin pakkasiin ja sitten nämä ensimmäiset pakkaset tuntuvat kuin shokkihoidolta. Ja sitten taas keväällä, kovien pakkasten jälkeen nämä tällaiset pikkupakkaset ja auringonpaiste saa meidät hullut suomalaiset olemaan melkein jo t-paidoissa, koska on niin lämmin. Kyllä me olemme melkoinen kansa.

Pikkupakkasista puheenollen, ensi yöksi on luvattu lunta ja minulla on tietysti kesärenkaat autossa. Talvirenkaat on toisella puolella Suomea (reilun viiden tunnin ajomatkan päässä) ja renkaiden vaihtaja on Kiinassa. Kerrassaan vaikuttava yhtälö, mutta onneksi minulla ei pitäisi ainakaan tällä viikolla olla juurikaan työajoja, ja jos aamulla näyttää kovin pahalta (eli lumiselta) sää, niin jään tyttöjen kanssa pitämään kotitoimistoa. Mutta olisi kyllä ihanaa, jos saisimme jo lunta tässä vaiheessa syksyä, tulisi vähän valoa tämän pimeyden keskelle.

Marin_silmin-8568

Marin_silmin-8555

Marin_silmin-8581

Eilen oli sitten valoa pimeyden keskellä, sillä olin Vaasan uusien ravintoloiden, VENN, Kokokana sekä uudistunut Rosso, avajaistilaisuudessa. Ruoka oli hyvää, seura mitä mainiointa ja puitteet kohdallaan. Ja läksijäislahjaksi kananmunia, kerrankin vähän erilainen ”goodiebag”. Luomujakin olivat vielä, ituhippi täällä kiittelee. Ja olipa kivasti sisustetut ravintolat, joista VENN oli ehdottomasti oma suosikkini. Ja VENNiin liittyen minulla onkin kerrottavana piakkoin yksi ensi viikolla tapahtuva yhteistyöjuttu. Joten kaikki vaasalaiset (naiset), nyt kannattaa olla tarkkana ja seurata blogia, jotta muistat osallistua mukaan ihan mahtavaan tapahtumaan. Tästä myöhemmin lisää, toivottavasti jo huomenna.

Asuna ”viikonloppu-rönttikset”, risaiset farkut, rakas yli-iso kashmirneule ja tennarit. Ja pitkästä aikaa Balen keltainen väripilkku käsikynkässä. Kulkenut nyt mukana koko viikon ja kyllä sekin tuo valoa pimeyden keskelle. Sen ja sinisen takkini kanssa olen saanut kuulla kulkevani Ruotsin väreissä. Mutta mitä vikaa siinä on?

Marin_silmin-8563

neule tailor-made Hemaiseva / farkut Zara / laukku Balenciaga / tennarit ja huivi* (*saatu) Chanel / aurinkolasit Ray Ban

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.