Syksy on saapunut

Marin_silmin-8046

Marin_silmin-8076

Tällä viikolla jokaisena aamuna ilmassa on tuntunut jo syksyn kirpeys. Raikkaan kirpaiseva ilma ja kylmät sormet ja varpaat. Pihlajanmarjat ovat syksyn sävyissä ja painavat pihlajan oksia alas päin, kun marjoja on niin paljon. Lisäksi nurmikoilla näkyy jo yksittäisiä keltaisia pudonneita lehtiä.

Syksy todellakin on saapunut.

Olen syksyn lapsi henkeen ja vereen. Syksyissä on aina jotain uuden taikaa. Laiskan kesän jälkeen syksy starttaa taas vauhdikkaasti ja tuo kaivatun piristyspotkun persauksiin. Nyt on aika taas painaa kaasua. Lisäksi tietysti se, että lapsuudesta asti syksyisin starttasi koulu, uusi lukuvuosi ja uuden alku, tuo syksyihin edelleenkin sen uuden alun fiiliksen. Kuin kaikki alkaisi alusta ja vain maailma on rajana mitä aion saavuttaa.

Marin_silmin-8049

Marin_silmin-8066

poncho Balmuir / kauluspaita Andiata / nahkahousut Michael Kors / laukku, kengät ja huivi Chanel

Ja yksi paras puoli tässä vuodenajassa on se, että voin taas pukeutua neuleisiin ja nahkahousuihin ja tällä viikolla on kuljettu neuleissa ja nahkahousuissa harva se päivä. Kerroksia, nahkaa, villaa ja silkkiä.

Itse asiassa vein neulevillitykseni aivan uudelle tasolle. Suunnittelin itselleni mieluisan kashmirvillaneuleen ja nyt se on tuotannossa. En todellakaan ole mikään designer, mutta kun eteen avautui mahdollisuus teettää mieluinen neule kashmirvillasta, päätin testata. Otin lempparineuleestani kuvan, mittasin siitä eri mitat, valitsin kashmirvillan värin, neuleen paksuuden ja ”kudonnan” ja nyt sitten odotellaan ja jännitetään. Lisäksi innostuin niin paljon, että teetätin myös aamutakinkin itselleni talven kylmiin aamuihin. Kun tuotteet saapuvat, kerron enemmän miten kaikki sujui ja saako palvelua jatkossa miten helposti ja miltä nuo tuotteet ylipäätänsä näyttävät. Jännittävää.

Marin_silmin-8073

Marin_silmin-8056

Mukavaa ja rentoa sunnuntaita Sinulle. Me lepäilemme tämän päivän, sillä eilen oli huvilakauden päättäjäiset ja ilotulitusten takia olemme valvoneet melkein koko yön, kun on pitänyt rauhoitella tyttöjä. Tänään on siis koko perhe sohvalla -päivä.

Yksi kommentti artikkeliin ”Syksy on saapunut

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.