Off shoulder paita

Marin_silmin-8007

Marin_silmin-8009

Marin_silmin-8027

Minäkin menin sitten mukaan tuohon off shoulder paita muotiin. Katselin pitkään yliolan -paitoja sillä silmällä, mutta en koko kesän aikana löytänyt mieleistäni. Milloin niissä oli röyhelöitä, milloin kukkia, milloin pinkkiä ja milloin mitäkin. Kunnes sitten selatessani Samsoe&Samsoen verkkokaupan alennusmyynnin lopetusta, bongasin tämän kuvissa näkyvän paidan ja kun hintakin oli naurettavan halpa, päätin sen ostaa.

Mutta jos ei mennyt hyvin uppomunien kanssa, niin ei se kyllä varsinaisesti mennyt hyvin tämän puseronkaan käyttöönoton kanssa. Miksei kukaan ole kertonut miten epäkäytännöllisiä tuollaiset yliolan jutut ovat? Ainakin tällaiselle eläväiselle käsien heiluttajalle. Milloin oli paita ihan tuhannen mutkalla, milloin se nousi kaulalle ja milloin tippui rintaliivit napaan (vihaan olkaimettomia rintaliivejä) ja olo oli koko ajan hirvittävän epämukava. Paitaa sai koko ajan asetella. Ja olin sillä ainoastaan toimistolla, eli ei mitään sen suurempia heiluttu tuo paita päällä, paitsi ehkä ihan vähän heiluttelin innoissani käsiäni töitä tehdessä ja selitellessä muille jotain työjuttuja.

Valitettavasti siis osaltani on todettava, että ei jatkoon. Off shoulder paitamalli on kaunis kuvissa, mutta koska minun vaatteita ei osteta kuvia varten, vaan käyttöä varten, niin paita menee pesukoneen kautta Zadaa appiin myyntiin. Minun heiluvien käsien ja hektisen menon kanssa on pysyttävä tutulla ja turvallisella linjalla jatkossakin.

Marin_silmin-8006

paita Samsoe & Samsoe / farkut Topshop / saappaat ja kello Chanel / laukku, rannekorut ja sormus Hermès / aurinkolasit Prada

Marin_silmin-8017

Marin_silmin-8029

Käytätkö sinä off shoulder paitoja?

4 kommenttia artikkeliin ”Off shoulder paita

  1. Totesin jo edellisellä kierroksella joskus 90-luvulla, ettei tuollaista mallia voi pitää. Siinä pitäis istua siivosti paikallaan kädet sylissä kuin Ruotsin kuningasperheen naiset Nobel-juhlissa 😀 Niihinkään kemuihin ei ole kutsua tulossa.

    Tykkää

  2. Toi pusero on kaunis, mutta itse heilun ja levittelen käsiäni niin paljon, että olen myös todennut ko. paitamallin olevan liian over shoulder 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.