Vaatehuone syyskuntoon

*Yhteistyössä Zadaa

Marin_silmin-7963

Marin_silmin-7969

Olen kertonut teille ennenkin miten minulle tulee joskus suorastaan pakkomielle päästä eroon kaikesta turhasta tavarasta ja laitan aina kerralla ison määrän tavaraa myyntiin. Varsinkin näin syksyn kynnyksellä sekä keväisin. Se helpottaa tavara-ahdistukseen ja pääsee eroon ”hutiostoksista” ja tavarat kiertoon uusille omistajille. Hutiostoksia tulee nykyään harvoin, mutta aika-ajoin tulee kuitenkin vieläkin haalittua tavaraa yli oman tarpeen ja kaiken ylimääräisen myyminen eteenpäin helpottaa kummasti. Pyrin siihen, että vaatehuoneeni on aina kunnossa ja sieltä löytyy itselleni omaan tyyliin tarvittavat palaset, jollain kivoilla  pikku ”mausteilla”, mutta mihinkään muotikotkotuksiin harvoin enää lähden.

Olen myynyt tavaroitani niin blogin kuin FB:n kirppisten kautta, sekä ihan perinteisillä kirppiksilläkin. Perinteisellä kirppiksellä on se hyvä puoli, ettei tarvitse miettiä postituksia, mutta toisaalta tavaraa varastetaan aika paljon, minulta viime kerralla mm. Mulberryn vöitä. FB kirppisten av-yv-mmm-jono show on taas minunlaisen hermorakenteen omaavalle ihmiselle silkkaa kidutusta ja sitten tulee myös postitusasiat kysymykseen, kun milloin Posti ei vakuuta kuin tiettyyn arvoon ja milloin Matkahuolto on parempi ja milloin Ärräpaketti ja iso osa noista on aika kalliita. Varsinkaan minkään edullisen tuotteen kanssa ei ole kiva maksaa 8 euron postikuluja.

Marin_silmin-7971

Marin_silmin-7972

Mutta onneksi meillä on nykyään Zadaa app, Suomen suurin muodin kauppapaikka, joka auttaa sinua ostamaan ja myymään sinulle sopivia vaatteita yhdistelemällä samankokoiset ja -tyyliset ihmiset. Ja itse näin IT-alan konkarina on ollut kiva seurata suomalaisen start-upin tarinaa ja kehitystä.

Sovellus on helppokäyttöinen ja olen käyttänyt sitä sekä myyjänä että ostajana. Myyjän näkökulmasta tuotteet on helppo laittaa myyntiin, koska sovelluksessa on tarkat ohjeet mitä tietoja laitetaan mihinkin kohtaan. Ostajana taas ostaminen on ollut helppoa, nopeaa ja vaivatonta, sekä turvallista. Tuotteet ostetaan joko Visalla, Visa Electronilla, Mastercardilla tai Amexilla ja Zadaan Protection palvelu turvaa kaikki kaupat 100%:n ostoturvalla. Myyjä saa maksun tuotteesta silloin, kun ostaja saa tuotteen itselleen. Eikä yhtään ainutta yv-av-mmm-jono rumbaa, aah. Hermot lepää. Ja kukaan ei varasta, siitäkin plussa.

Ja se postitus. Niin helppoa ja ennen kaikkea halpaa. Maksaa nimittäin ainoastaan 4 euroa ja toimii hyvin. Myyjä saa tuotteen myytyään itselleen koodin, pakkaa tuotteen, vie sen Matkahuollon pakettipisteeseen (minulla lähin parinsadan metrin päässä), antaa koodin kassalle ja luovuttaa paketin. Myyjä ei tarvitse ostajan yhteystietoja eikä tarvitse maksaa, kun kaikki on hoitunut sovelluksen avulla. Kun paketti on perillä, ostaja saa tiedon ja voi noutaa pakettinsa. Olen tämän testannut sekä myyjän että ostajan ominaisuudessa ja toimii kuin junan vessa. Hyvin ja luotettavasti.

Ei tarvinnut siis miettiä kahta kertaa, kun minua pyydettiin yhteistyöhön Zadaa appin kanssa, sillä sovellus toimii hyvin sekä lisäksi haluan olla tukemassa suomalaista it-alan start-upia. Ensi tiistaina 22.8. alkaen olen mukana tuotteineni Zadaan Discovery osiossa viikon ajan (löytyy appista ”silmäikonin” takaa). Myyn mm. tässä postauksessa näkyviä tuotteitani hyvään hintaan. Laukkuja on myynnissä kaiken kaikkiaan neljä (Chanel, Givenchy, Mulberry ja Loewe) sekä kuvien Guccin klassikkohuivi, kuin myös Balmuirin ihana kidmohair villahuivi ja vaatteita myös paljon. Sekä asusteita. Lisäksi lisään viikon mittaan kaikkea uutta sitä mukaa, kun edelliset on myyty.

Marin_silmin-7966

Jos siis kiinnostuit Zadaasta ja mahdollisuudesta päästä shoppailemaan vaatehuoneeni aarteita, lataa ilmainen sovellus Android puhelimeen täältä ja Applen puhelimeen täältä.

Shoppailun iloa! Toivottavasti teet hyviä löytöjä.

3 kommenttia artikkeliin ”Vaatehuone syyskuntoon

 1. Mielenkiinnolla jään odottamaan kunhan tuotteet myyntiin ilmestyy, ainakaan vielä en niitä löytänyt 🙂

  Ja muuten hienoa että tällaisia kotimaisia ideoita pongahtaa kartalle! Ja kierrätys myös kunniaan! 🙂

  Tykkää

  1. Hei Amy,

   klo 12.00 pitäisi kaupan aueta 🙂 . Ja kyllä, ihan mahtavaa kun Suomessa osataan tehdä hyviä appeja. Me tehdään niitä (päivätöissä) enemmän yrityksille, mutta toki jonkun verran myös kuluttajakäyttöön ja se on tosi mielenkiintoinen maailma.

   Ja ehdottomasti kierrätys kunniaan. En tykkää sanonnasta ”toisen roska on toisen aarre”, koska roska on jotenkin niin negatiivinen sana, mutta tottahan se sanonta on.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.