Kiira/Klaara, Flow ja Alma

Marin_silmin-0709

Marin_silmin-0710

Myrsky ja Flow, viikonlopun some-feedieni eniten nähty sisältö. Myrsky ei yltänyt Vaasaan asti ja ilmeisesti kukaan ei osannut päättää onko myrsky Kiira vai Klaara, kun tuntui samat lehdet puhuvan sekä Kiirasta että Klaarasta sujavasti sekaisin. Olipa kumpi tahansa leidi, niin tuntui tekevän pahasti tuhojaan.

Ja Flow, tuo festari josta en saa otetta, en sitten millään. Hirveästi hehkutettu ja hypetetty, mutta rehellisesti sanottuna ei ole kiinnostanut minua koskaan. Liekö syynä mualaisuuteni vai se, että olen enemmän Tuska -tyttöjä (tai rokkimimmejä enemmänkin, mutta jos pitäisi valita Tuska vai Flow, niin ehdottomasti Tuska), niin tuo hipsterijuhla ei ole herättänyt minkäänlaisia fiiliksiä koskaan. Esiintyjistäkään en tunnistanut nimen perusteella kuin Lana Del Reyn ja Alman.

Marin_silmin-0721

Marin_silmin-0711

mekko Carin Wester / huivi, kengät ja laukku Chanel / aurinkolasit Prada

Marin_silmin-0736

Mutta sen sijaan fiiliksiä on herättänyt meidän Alman kohtuullinen kunto. Tyttö on väsynyt (epäilen johtuvan lääkkeistä), syö ihan ok (ainoastaan lempiruokiaan), on öisin levoton, juo ja pissaa kuin hevonen ja haastaa leikkimään. Olemme siis kai paremmalla puolella, mitä tulee paranemiseen, mutta en uskalla vielä hengähtää täysin. Liian monta kysymysmerkkiä on kuitenkin vielä ilmassa. Meillä elämä jatkuu 12 tunnin sykleissä, aamukuudelta herätys ja aamulääkkeet, siitä tunnin päästä muut aamutoimet tyttöjen kanssa ja iltakuudelta uusiksi sama rumba. Siihen päälle vielä Marsan lääkkeet (koipi kipeä) niin on mummoja talo täynnä. Enää puuttuisi vaan se, että puolisoni rikkoisi selkänsä taas siihen kuntoon mitä se joskus oli, niin olisi minulla hoivattavia talo täynnä.

Mutta hei, sinulle toivotan ihanaa sunnuntaita. Minä jatkan kirjojen lukemista ja tyttöjen paijaamista. Kuvat ovat vielä viimeiset Tallinnan reissun asukuvat, kun mitään uutta ei olla ennätetty nyt tässä hässäkässä kuvata.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.