Nizzan jälkeistä asua

_DSC0464 (2)

_DSC0477 (2)

_DSC0469

Reissusta selvitty hengissä. Ihan hirveästi ei kuvamateriaalia kyllä matkalta kertynyt, sillä kyllä se vaan tahtoo tyttöjen reissuilla kamera unohtua kokonaan. Insta kyllä päivittyi matkan aikana, joten toivottavasti seurailit sitä (@marinsilmin).

Takana on erittäin vauhdikas lomamatka, jonka aikana on syöty erittäin hyvin, juotu rosee -kiintiö täyteen ja shoppailtukin ihan riittämiin. Ja syöty sanatkin monta kertaa, aika selkärangatonta touhua tuntui välillä olevan. Kuinkahan monta kertaa sanoin reissun aikana, että ainakaan tuota minä en enää osta ja loppujen lopuksi sitten ostin. No, aika monta kertaa, hups. Kuohuvalla saattoi olla osuutta asiaan.

_DSC0453 (2)

_DSC0470 (2)

_DSC0479 (2)

Käyn ensi viikolla paremmalla ajalla reissukuvia läpi ja teen niistä ainakin pari postausta (asukuva, Monaco ja muutama dinnerisuositus), joten sitä ennen tämänpäiväistä asukuvaa, kun kävin täyttämässä mökin jääkaapin ruualla. Sillä nyt on todellakin vaihtunut kivat dinnerit, mekot ja korkkarit sitten ihan johonkin muuhun. Olen nyt tyttöjen kanssa ihan keskenään (ensimmäistä kertaa ikinä, jännittää!) mökillä seuraavan viikon ja teen mökkitöitä. Maalaan, teen puutöitä, pesen mattoja ja ikkunoita. Se siitä glamourista, hiki päässä saa töitä tehdä verkkarit jalassa. Ja nautin ihan jokaisesta hetkestä, siitä että saan olla erakkona yksin saaressa ja siitä että saan tehdä ruumiillista työtä ja nähdä kätteni jäljen samalla. Edes autoa ei minulle jätetty, vaan yksin hylättiin tänne saareen. Tai noh, vene sentään jäi minulle, että rantaan pääsen tai jospa vaikka soutaisin kaupunkiin ensi viikolla.

Ja asussa muutama uusi juttu, uudet tiimikengät Nizzasta ja rinnassa brooch. Kumpainenkin Chanelin alennusmyynnin tiimellyksessä löytyneitä. Ko. paikan johtajalla oli kyllä niin loistava kyky löytää omanoloisia juttuja ja ihan huikea tyylitaju oli kyllä hänellä itsellään. Huh, mikä daami oli hän.

_DSC0468 (2)

_DSC0459 (2)

alupaita Samsoe&Samsoe / farkkupaita Levis / silkkihousut Whyred / kengät, brooch, kello Chanel / laukku ja rannekoru Hermès / aurinkolasit Prada

Mutta nyt minä rupean ruokkimaan tytöt ja paketoimaan Marsan jalkaa taas pakettiin. Meillä on aamulla tiedossa eläinlääkärireissu. Toivottavasti ei tarvitse sinne sentään soutaa.

 

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Nizzan jälkeistä asua

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.