Valon ja keskikesän juhla

IMG_20170623_124008

IMG_20170623_124129

Juhannus 2017. Omassa saaressa, omassa rauhassa, omalla porukalla (lasketaan mukaan veljeni puolisoineen). Paljon ruokaa, hyviä viinejä, saunomista ja iloa. Sitä on tämä juhannus ja sitä on ollut jo muutama juhannus tätä ennen. Tuttua ja turvallista. Omanoloista. Ja huomenna perinteinen maakuntakierros autoillen. Kuskia ei ole vielä päätetty.

Haravanvarteen en ole ennättänyt, mutta tokkopa kukaan välittää neulasista ja viime syksyn lehdistä maassa. Mutta tärkein on hoidettu, eli kukat. Miehet ovat palaamassa kalasta, ainakin yhden kuhan saaneina, ja kohta keitellään ribsilihat painekattilassa, ennen kuin ne päätyvät avotulelle pihakeittiön grilliin. Kaikki on siis hyvin ja juhannuksen vietto alkamassa. Saa nähdä poltammeko kokon tänä vuonna.

IMG_20170623_124041

IMG_20170623_124025

Kukkakuvien kera haluan toivottaa sinulle ihanaa ja omanoloista Juhannusta. Palataan blogin ääreen viimeistään ensi viikolla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.