Lomasuunnitelmia

IMG_20170614_142011

IMG_20160415_112558

Oletko samaa mieltä siitä että kesä 2017 tuli jotenkin varkain? Jotenkin ihan täysin yllättäen takavasemmalta? Kun säät olivat koko ajan keväällä niin koleat ja epävarmat, ja sitten yhtäkkiä kesä olikin jo alkanut. Ja sitten iski tajuntaan, että juhannuskin on jo ensi viikolla ja minun kesälomakin on myös aika lähellä. Apua.

Lomasuunnitelmia on tullut hieman tehtyä ja mieli meinaa karata vähän väliä erilaisiin loma-aktiviteetteihin ja mökin rauhaan. Loman aloituksen kruunaa Gunnareiden keikka Hämeenlinnassa ja melkein siltä istumalta lähden rakkaan ystäväni kanssa Nizzaan hakemaan lämpöä ja aurinkoa. Ja ihan vähän shoppailemaan ja ennen kaikkea syömään. Nimittäin se ihana Chanelin myyjä pyysi minua niin monta kertaa käymään, että pakkohan se oli reissu varata. Kun ilmoitin hänelle, että kaksi puheliasta suomiladya olisi sitten tulossa, hän riemastui täysin ja ilmoitti että laittaa kuohuvat kylmään 😀 . Reissukaverini on muuten se samainen ystävä, jonka kanssa viime syksynä käytiin Dubaissa sillä kulmakarvamatkalla, muistatteko?

IMG_20160415_100407

IMG_20160415_122302

Nyt on siis tehty suunnitelmia Nizzaan ja Monacoon sekä varattu Nizzan ja lähialueen ravintoloita. Olen tehnyt meille pöytävarauksia aika huikeisiin ravintoloihin ja olen niin innoissani, etten osaa sanoiksi pukea tätä iloa. Minua ja ystävääni yhdistää rakkaus ruokaan ja kunhan ruokaa on riittävästi ja se on hyvää, meillä on ollut onnistunut loma. On ihanaa, kun on tällainen kaveri matkassa jonka kanssa voi vaikka itkeä ilosta ravintolassa hyvän ruuan takia tai tilata toisenkin annoksen ruokaa, jos tuntuu siltä ettei nälkä lähtenyt ensimmäisellä, eikä kumpikaan pidä sitä mitenkään outona asiana. Jotenkin minusta tuntuukin, että tämä loma on enemmän syömisloma kuin shoppailuloma ja se on kyllä aika mahtavaa! Ja aion aivan varmasti teillekin vinkata näistä ravintoloista, kunhan ne on testattu ensin. Ja kerron sitten myöhemmin erään 2 michelin tähden ravintolan varauskäytännöstä. Meinasi nimittäin näin IT -alan ammattilaiselta mennä kahvit väärään kurkkuun sen käytännön edessä…

Ja mitä sitten loppulomaan tulee, niin me nautitaan tyttöjen kanssa mökin rauhasta ainakin jonkun aikaa ja ehkä voisin käydä myös Uumajassa ja Tallinnassa. Mene ja tiedä. En suunnittele tämän enempää etukäteen, vaan fiilistelen päivä kerrallaan ja nautin täysin siemauksin lomastani ja annan pään levätä. Jospa nuo refluksioireetkin hellittäisivät loman aikana. Puolison kanssa emme harmillisesti tänä kesänä lomaile yhtä aikaa, mutta jos sitten syksyllä jonkun reissun tekisimme yhdessä.

IMG_20160415_145310

IMG_20160415_121438

Minkälaisia lomasuunnitelmia sinulla on?

Postauksen kuvat Nizzasta reilu vuosi sitten otettuja (kevät 2016), kun olimme siellä tyttöjen reissulla.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.