Tällä viikolla tapahtunutta

Marin_silmin-7710

Marin_silmin-7716

neule & espadrillokset Samsoe & Samsoe / housut Cos / huivi ei merkkiä / laukku Mulberry

Tämä viikko on ollut todella tapahtumarikas, täynnä mukavia menoja koko viikon, joten tänään sunnuntaina olen päättänyt olla tekemättä mitään. Ainoastaan tein herkkuruokia eli sieni-pekonipastaa ja yrttiöljyssä olevia etanoita (bongaus Lidlin pakastealtaasta). Kaupoillakin pyörähdin ilman hitustakaan meikkiä, juuri ja juuri sain hiukset harjattua ja jotain järkevää päälle, siitä todisteena tämän postauksen asukuvat.

Tällä viikolla tapahtunutta:

*Istuin ystävän luona iltaa tiistaina ja parannettiin maailmaa roseeviinin äärellä. Ostin häneltä ihanat kesäsandaalit, jotka näkyvät instassa (@marinsilmin) ja myös vilahtavat eilisessä postauksessa.

*Osallistuin taloyhtiön pihatalkoisiin ja huhkittiin hyvällä porukalla auringonpaisteessa koko ilta. Minä sain leikata vähän kaikkea matalaksi oksasaksilla ja nollasi hyvin päätä kun keskittyi vaan napsimaan pensaita lyhyiksi ja siisteiksi.

*Kävin siellä sokeroinnissa.

*Kävin myös lääkärissä kun ei meinannut oikein happi kulkea keuhkoissa (syynä mitä ilmeisemmin taas tämä hitsin refluksi).

*Töissä paukutin kaikki rästityöt alta pois ja vähänkö oli voittajafiilis.

*Siivosin vaatehuoneen ja laitoin talvinilkkurit vihdoin talviteloille ja siirsin kesäkengät eteiseen riviin. Neuleita en todellakaan pakannut, vaan jätin eturiviin. Minäkö vilukissa?

*Olin melkein ajaa kolarin, kun joku pölvästi ajoi suoraan minun eteen vaikka minulla oli etuajo-oikeus. Kun tuuttasin hänelle, hän näytti minulle seuraavassa risteyksessä vielä keskisormea. Oikein kunnon teiden ritari! Autokouluun uudestaan moiset.

*Varailin heinäkuun Nizzan reissulle ihania ravintoloita ja olin ehkä vähän innoissani. Ruoka on kuulkaa tärkeä asia meidän perheessä. Puolisoa on lähinnä naurattanut tämä intoilu. Syön meidät vielä perikatoon.

Marin_silmin-7718

Marin_silmin-7713

*Kävin eilen Suurmarkkinoilla meidän Alman kanssa, koska Alma rakastaa kaupungilla luuhaamista ja ihmisten tarkkailua. Alma toimi myös makutuomarina liikkeissä ja kävimme myös Vaasan ihanimmassa kukkakaupassa, Anemonessa, moikkaamassa paikan omistajaa. Lisäksi ostimme markkinoilta ison jäätelön jonka söimme yhdessä ja päädyin terassille vielä roseelasilliselle samaisen tiistai-illan ystävän kanssa sekä hänen siskonsa ja Alman tottakai. Hän sai oman vesilasin, josta litki vettä menemään ja haukkui samalla ohikulkeneille koirille. Alma hurmasi joukoittain ihmisiä ja kulki ihmismassassa nätisti joko vierellä tai sylikyytiä. Moni pysähtyi ottamaan kuviakin hänestä. Eilisessä instastoriessa näkyikin meidän kaupunkivisiitti. Enemmän pitäisi harrastaa näitä koirien kanssa, etenkin Alman, kun niistä tulee kaikille niin hyvä mieli.

*Sain kutsun ensi viikolle naisten iltaan, jossa teemana kukka. Ja jos pukeutuu kukkamekkoon niin saa yllätyslahjan. Kukkamekkoon en ehkä taivu, mutta onneksi nahkaan on tatuoitu kukkia jonkun verran ja sain erittäin hyvän idean tämän teeman ympärille jonka aion toteuttaa. Joten odottakaa vaan naiset, Mari yllättää vielä 😉 .

*Aloitimme uuden sarjan Viaplayn kautta. Animal Kingdom. Ihan hyvä ollut ainakin alku, ja sopivasti silmänruokaa, jos juoni alkaa tökkiä.

Marin_silmin-7723

Tällaista minulle tällä viikolla ja toki paljon kaikkea muutakin. Mitäpä sinulle kuuluu? Oletko jo lomalla?

Minun menoja kannattaa muuten seurata myös instan kautta (@marinsilmin), koska sinne päivittyy aina tällaisia arkisiakin asioita enemmän ja instastoriesiin varsinkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.